ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δρ. Καραγιάννης στο ΤhemaOnline: «Δεν πρόκειται να πέσω στο επίπεδο τους και να τους απαντήσω» - Αυτές είναι οι πόλεις που ‘εκπέμπουν SOS’

Δρ. Καραγιάννης στο ΤhemaOnline: «Δεν πρόκειται να πέσω στο επίπεδο τους και να τους απαντήσω» - Αυτές είναι οι πόλεις που ‘εκπέμπουν SOS’

Θετικά βλέπει τα πράγματα ο Δρ. Πέτρος Καραγιάννης, σε ό,τι αφορά τους αριθμούς των τελευταίων  ημερών. Μιλώντας στο ThemaOnline ο μέλος της Συμβουλευτικής Επιστημονικής Επιτροπής, Καθηγητής Μικροβιολογίας/Μοριακής Ιολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Λευκωσίας σημείωσε πως βλέπουμε μια πτώση των κρουσμάτων, πράγμα που δίνει ελπίδα στην κατάσταση.  

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

Όπως δήλωσε ο Δρ. Καραγιάννης: «Είναι μειωμένα τα κρούσματα, φτάνει να διατηρηθούν. Το γεγονός   οφείλεται στο ότι απέδωσαν τα μέτρα που είχαμε σε ισχύ το προηγούμενο διάστημα. Ελπίζω να μην δούμε αύξηση λόγω της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων».    

Την ίδια ώρα τόνισε πως οι Επαρχίες με το πιο επιβαρυμένο επιδημιολογικό φορτίο το τελευταίο διάστημα είναι η Λάρνακα και η Λεμεσός, σε αντίθεση με την Πάφο που υπάρχει μια αρκετά καλή εικόνα και λίγο πιο πάνω η Λευκωσία.

Παράλληλα με τα πιο πάνω ο Δρ. Καραγιάννης σχολίασε τα αρνητικά λόγια που δέχεται από τον κόσμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Δεν πρόκειται να πέσω στο επίπεδο τους και να τους απαντήσω αλλά με στεναχωρεί αυτό που γίνεται.», δήλωσε.

«Δεν είπα τι χρειάζονται τα ψώνια, είπα τι θα κάνουν τα ψώνια στην καραντίνα. Τα λόγια που χρησιμοποιούν δεν είναι πολιτισμένα», συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, οι εκτιμήσεις του Δρ. Πέτρου Καραγιάννη λένε πως μπορεί σε 15 μέρες να φτάσουμε τα 200 κρούσματα και μέχρι το τέλος το μήνα να δούμε ξανά διψήφιους αριθμούς: «Το μόνο που με ανησυχεί είναι ότι λόγω καραντίνας πολλοί δεν θα πηγαίνουν για τεστ.»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top