Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports lifenewscy Socialista
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εντοπίστηκαν πέντε οδηγοί θετικοί σε νάρκοτεστ μέσα σε μια εβδομάδα

Εντοπίστηκαν πέντε οδηγοί θετικοί σε νάρκοτεστ μέσα σε μια εβδομάδα

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της τροχαίας για την αντιμετώπιση της οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και την εβδομάδα από 6 έως 13 Ιανουαρίου σε παγκύπριους τροχονομικούς ελέγχους εντοπίστηκαν 5 οδηγοί (τρεις αυτοκινήτων και δύο μοτοσικλέτας), οι οποίοι υποβλήθηκαν σε έλεγχο νάρκοτεστ, με θετική ένδειξη.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, σε μια περίπτωση, οδηγός μοτοσικλέτας πέραν, του ότι βρέθηκε θετικός στο νάρκοτεστ, οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του, χωρίς άδεια οδηγού, πιστοποιητικό ασφάλειας και προστατευτικό κράνος, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κοκαΐνης.

Και οι πέντε οδηγοί θα κατηγορηθούν σε μεταγενέστερο στάδιο εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων.

Οι έλεγχοι για την αντιμετώπιση της οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, με στόχο την πρόληψη των θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων οδικών συγκρούσεων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Από την Πολωνία το δεύτερο θύμα του διπλού θανατηφόρου - Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του

Λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο μικρά οχήματα – Με μικροτραυματισμούς επιβάτες στο νοσοκομείο – Φωτογραφία από το σημείο

Δημοσία δαπάνη η κηδεία του Ξενοφώντα Καλλή - «Ένας ακούραστος αγωνιστής» δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Τουρκία: Τρομακτικό βίντεο από τροχαίο με λεωφορείο - Οι επιβάτες εκτοξεύτηκαν στον αέρα - 5 τραυματίες

Απίστευτο και όμως αληθινό: Δημοτική σύμβουλος στη Λάρνακα και ηθοποιός έγινε Barbie – Φωτογραφία



Απόπειρα φόνου στην Πάφο: Είχαν συναντηθεί και πάλι τυχαία σε νυχτερινό κέντρο και διαπληκτίστηκαν θύμα και δράστης

Απόπειρα φόνου στην Πάφο: Είχαν συναντηθεί και πάλι τυχαία σε νυχτερινό κέντρο και διαπληκτίστηκαν θύμα και δράστης

Υπόθεση απόπειρας φόνου, παράνομης κατοχής και μεταφοράς πυροβόλου όπλου, καθώς και εκρηκτικών υλών, με φερόμενο ως δράστη 34χρονο κάτοικο χωριού της επαρχίας Πάφου και θύμα 31χρονο κάτοικο επίσης χωριού της επαρχίας Πάφου διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου. Ο ύποπτος για την απόπειρα φόνου, όπως δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου και Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Νικολάου, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και το πρωί της Κυριακής παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου και τέθηκε υπό οκταήμερη κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top