Εντοπίστηκαν πέντε οδηγοί θετικοί σε νάρκοτεστ μέσα σε μια εβδομάδα

Εντοπίστηκαν πέντε οδηγοί θετικοί σε νάρκοτεστ μέσα σε μια εβδομάδα

Συνεχίζονται οι έλεγχοι της τροχαίας για την αντιμετώπιση της οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και την εβδομάδα από 6 έως 13 Ιανουαρίου σε παγκύπριους τροχονομικούς ελέγχους εντοπίστηκαν 5 οδηγοί (τρεις αυτοκινήτων και δύο μοτοσικλέτας), οι οποίοι υποβλήθηκαν σε έλεγχο νάρκοτεστ, με θετική ένδειξη.

Σύμφωνα με αστυνομική ανακοίνωση, σε μια περίπτωση, οδηγός μοτοσικλέτας πέραν, του ότι βρέθηκε θετικός στο νάρκοτεστ, οδηγούσε τη μοτοσικλέτα του, χωρίς άδεια οδηγού, πιστοποιητικό ασφάλειας και προστατευτικό κράνος, ενώ στην κατοχή του εντοπίστηκε μικρή ποσότητα κοκαΐνης.

Και οι πέντε οδηγοί θα κατηγορηθούν σε μεταγενέστερο στάδιο εν αναμονή των εργαστηριακών εξετάσεων.

Οι έλεγχοι για την αντιμετώπιση της οδήγησης υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, με στόχο την πρόληψη των θανατηφόρων και σοβαρών τροχαίων οδικών συγκρούσεων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Σοβαρό τροχαίο: Αυτοκίνητο παρέσυρε 4χρονη - Στο νοσοκομείο με κάταγμα κρανίου

Γύρω στις 2.20 σήμερα το μεσημέρι, ενώ 36χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην οδό Βασίλη Μιχαηλίδη στη Γεροσκήπου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κτύπησε και τραυμάτισε κοριτσάκι ηλικίας τεσσάρων ετών.

BEST OF TOTHEMAONLINE