Γιατί μας ΘΥΜΙΣΕ τον συνονόματο του Παναγή, ο Μάριος Χριστοφόρου…

Γιατί μας ΘΥΜΙΣΕ τον συνονόματο του Παναγή, ο Μάριος Χριστοφόρου…

Η ποδοσφαιρική κοινή γνώμη, θυμάται τον Μάριο Παναγή από τις φοβερές καταγγελίες που έκανε πριν έξι χρόνια (Δεκέμβριο του 2014), οι οποίες ουσιαστικά πέρασαν στις… ελληνικές καλένδες.

Προσωπικά, όταν ακόμα έβαζε το σφυρί στο στόμα, θυμάμαι ότι άνοιγε συνεχώς διάλογο με τους παίχτες, με αποτέλεσμα να υπάρχουν αρκετές διακοπές στα παιχνίδια που διεύθυνε.

Χτες βράδυ, θυμήθηκα τον αποκαλούμενο «Πιζιάμα». Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΛ Άκης Έλληνας του το είχε κοτσάρει τον εν λόγω χαρακτηρισμό, υποστηρίζοντας πως ήταν Ομονοιάτης και κοιμόταν με πράσινες πιζιάμες.

Ο διαιτητής του αγώνα στο Παραλίμνι, Μάριος Χριστοφόρου, όταν διέκοπτε το ματς, αναμένοντας την ετυμηγορία του VAR, άνοιγε διάλογο με τους παίχτες, αντί να είναι προσηλωμένος στο τι θα του πει ο Βασίλης Δημητρίου (ήταν VAR-ίστας).

Το μοναδικό «μεμπτό» της διαιτησίας του χθεσινού ματς, ήταν το ότι ο «ψηλός» δεν έστειλε τον νεαρό ρεφ, να πάει να δει από την οθόνη του VAR, τη φάση του πέναλτι που σφύριξε στα αρχικά στάδια του αγώνα υπέρ της ΑΕΛ.

Οι επαναληπτικές προβολές, έδειξαν, ότι ο αμυντικός της ΕΝΠ, έπαιξε πρώτος τη μπάλα, πριν ακουμπήσει σε κάποιο βαθμό και τα πόδια του Μπάμπιτς. Αν πήγαινε στο VAR o Μάριος Χριστοφόρου, ενδεχομένως να άλλαζε την απόφαση του. To πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, ήταν πεντακάθαρο.

Π.Χ.

The post Γιατί μας ΘΥΜΙΣΕ τον συνονόματο του Παναγή, ο Μάριος Χριστοφόρου… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Διπλωματική κινητικότητα σε όλα τα μέτωπα: Από το Κυπριακό ως τη Γάζα

Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων και αυξημένων διπλωματικών διεργασιών, η Κυπριακή Δημοκρατία εντείνει την εξωτερική της δράση τόσο στο Κυπριακό, όσο και στο ανθρωπιστικό μέτωπο της Μέσης Ανατολής. Με φόντο την προγραμματισμένη συνάντηση υπό τον ΟΗΕ για το Κυπριακό, τη διαρκή δέσμευση στον Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και την έτοιμη ανθρωπιστική αποστολή προς τη Γάζα μέσω του σχεδίου «Αμάλθεια», η Λευκωσία επιχειρεί να ενισχύσει τον διεθνή της ρόλο, προωθώντας ταυτόχρονα σταθερότητα, ειρήνη και αλληλεγγύη στην ευρύτερη περιοχή.