ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κωνσταντίνου: «Αυτή η καραμέλα πρέπει να σταματήσει…» – Τι είπε για Μπούτνερ και για δηλώσεις Πετράκη για ενίσχυση

Κωνσταντίνου: «Αυτή η καραμέλα πρέπει να σταματήσει…» – Τι είπε για Μπούτνερ και για δηλώσεις Πετράκη για ενίσχυση

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου, μίλησε το μεσημέρι της Δευτέρας στον Super Sport FM.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι λίγο πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου είναι τρεις χρυσοί βαθμοί ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός παραμένει αξιόμαχη ομάδα και αποδείχθηκε στο γήπεδο. Δύσκολο και υπερπολύτιμο τρίποντο, η ομάδα στην επανάληψη πάλεψε πήρε ένα προβάδισμα αλλά μείωσε ο Ολυμπιακός και έβαλε πίεση. Ο Απόλλωνας ήταν πολύ καλός πήρε αυτό που ήθελε και πλέον κοιτάμε το ματς με το ΑΠΟΕΛ για το κύπελλο».

Για την διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες όσον αφορά τα στατιστικά στο σκοράρισμα: «Σίγουρα η καλύτερη επίθεση και η καλύτερη άμυνα δεν σου δίνουν το τρόπαιο. Αυτό το στατιστικό όμως μας γεμίζει αυτοπεποίθηση, το γεγονός  ότι η ομάδα μπορεί να σκοράρει με οποιονδήποτε ποδοσφαιριστή και μας δίνει δυναμική και αυτοπεποίθηση ότι η ομάδα μπορεί να σκοράρει και να πάρει το αποτελέσματα. Από εκεί και πέρα δεν πρέπει να στεκόμαστε στα δεδομένα αλλά σε αυτά που προσδοκούμε να έρθουν πρέπει να είμαστε κυνικοί στις αντιδράσεις μας και να δούμε τη συνέχεια, έχουμε ένα δύσκολο ματς για πρόκριση στο κύπελλο απέναντι σε ένα ανεβασμένο ΑΠΟΕΛ μετά και τον ερχομό του Σάββα Πουρσαϊτίδη στο πάγκο, είναι τριπλής παραλλαγής στο 50-50 ακριβώς και νομίζω θα είναι αμφίρροπο και ενδιαφέρον παιχνίδι».

Για τις δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη όσον αφορά την ενίσχυση: «Είναι δύσκολο για τις ομάδες τις μεγάλες που ψάχνουν πιο δυνατούς παίκτες η Κύπρος αποτελεί τελευταία επιλογή. Είναι στην διαπραγμάτευση μέχρι να δουν τι θα γίνει με έναν καλύτερο ευρωπαϊκό προορισμό κυρίως οι κεντρικοί Ευρωπαίοι ψάχνουν χώρες κοντά στα σπίτια τους και τις οικογένειες τους είναι και αυτά μέρος του παιχνιδιού είμαστε διατεθειμένοι να επενδύσουμε για να ενισχυθούμε. Ότι ζητήσει ο προπονητής μας ο πρόεδρος θα το πράξει ακόμη και αν επιθυμεί τρεις προσθήκες σχετικά με τις θέσεις επιτελικός μέσος, στην άμυνα και θα δούμε η τρίτη προσθήκη σε ποια θέση θα κρίνει ο κος Πετράκης και βεβαίως υπάρχει σοβαρή πρόθεση από τον πρόεδρο μας να βοηθήσει την ομάδα να ενισχυθεί για να κατακτήσει τους στόχους της».

Για το αν ισχύουν τα όσα γράφονται για τον Άλεξ Μπούτνερ: «Δεν θα μπούμε στη διαδικασία ονοματολογίας εξετάζουμε πολλές περιπτώσεις προσπαθούμε και λόγω χρόνου να έχουμε εναλλακτικές επιλογές και αν δεν πέσουν υπογραφές τίποτα δεν είναι σίγουρα. Ο πρόεδρος θέλει να ενισχύσει περεταίρω την προσπάθεια της ομάδας και ο κόουτς ξέρει τις αδυναμίες της ομάδας και το πως θα προχωρήσει. Από το να ανακοινώσεις μία μεταγραφή με το να είσαι κοντά είναι μεγάλη απόσταση, είμαστε ήρεμοι και προσεκτικοί και αυτό που μετράει είναι η πρόθεση και η αποφασιστικότητα της διοίκησης για ενίσχυση».

Για το VAR και τα όσα ακούγονται: «Θα πρέπει να γίνει περεταίρω εκπαίδευση και όσων το χειρίζονται και όσων διαιτητεύουν, είναι απίστευτο να υπάρχει διαφωνία ανάμεσα σε δύο άτομα. Το πέναλτι του Απόλλωνα χθες ήταν ολοκάθαρο θα ήταν πολύ διαφορετικά τα δεδομένα. Όλες οι ομάδες έδωσαν χρόνο αλλά από ‘κει και πέρα θα αδειάζει η κλεψύδρα, διακυβεύονται τίτλοι και επενδύσεις και θυσίες και θα πρέπει να αποφασίσουν το πως θα συμπεριφέρονται και με πόση συνέπεια θα τηρούν αυτά που βλέπουν στον αγωνιστικό χώρο. Αφού τα βλέπου replay πως γίνεται να διαφωνούν οι διαιτητές. Αυτή η καραμέλα δεν είμαστε έτοιμοι πρέπει να σταματήσει. Ο υπόλοιπος πλανήτης πως ήταν έτοιμος δηλαδή. Πρέπει να εφαρμόζουν τον κανονισμό σε αυτό που βλέπουν στο επαναληπτικό πλάνο. Εγώ θεωρώ ότι πρέπει να ξεκαθαρίσει στους διαιτητές η ερμηνεία των κανονισμό τα υπόλοιπα είναι απλή εφαρμογή αν δεν μπορείς να το κάνεις τότε αποχωρείς από το χώρο. Η ΚΟΠ έκανε το σωστό έφερε το VAR στη Κύπρο,. Όταν οι διαιτητές είναι διεθνής και αδυνατούν να το εφαρμόσουν τότε δεν κάνουν».

Για το αν υπάρχει σκοπιμότητα: «Δεν θεωρώ ότι είναι αδύνατοι αλλά δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακριβώς την ερμηνεία των κανονισμό και αν γινότανε να δημοσιοποιούνται οι συνομιλίες στο VAR αν το επιτρέπει ο νόμος. Αφού το βλέπουν. Είναι μεγάλη προστασία και ασφάλεια αυτό το εργαλείο για τους διαιτητές. Πως να πιστέψουν σε καχυποψίες όταν το βλέπουν σε παγωμένη εικόνα. Δεν μπορούμε συνέχεια να βρίσκουμε παράθυρα διαφυγής. Αν σου είπαν ότι ήταν, τότε δώσε το. Έχουν το μεγαλύτερο όπλο στα χέρια τους για να βοηθήσουν το άθλημα να αναπτυχθεί. Το πρόβλημα μας είναι σαν κοινωνία γενικότερα. Σαν Κύπρος αν θέλουμε να λέμε ότι είναι προηγμένη χώρα και δεν μπορούμε να εφαρμόζουμε αυτά βλέπουμε τότε το πρόβλημα μας είναι μεγαλύτερο απ’ όσο φαίνεται».

Για το ματς κυπέλλου με το ΑΠΟΕΛ: «Σεβασμός προς το ΑΠΟΕΛ είναι απεριόριστος και από αυτούς προς εμάς, γνωρίζουμε ότι παραμένει μεγάλη ομάδα. Είναι τριπλής παραλλαγής παιχνίδι, χωρίς παρουσία κόσμου, τα πάντα είναι πιθανά και θα προετοιμαστούμε για την πρόκριση».

The post Κωνσταντίνου: «Αυτή η καραμέλα πρέπει να σταματήσει…» – Τι είπε για Μπούτνερ και για δηλώσεις Πετράκη για ενίσχυση appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top