ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Προσφυγικό ντέρμπι που «μυρίζει» ματσάρα – Το πρόγραμμα και η βαθμολογία

Προσφυγικό ντέρμπι που «μυρίζει» ματσάρα – Το πρόγραμμα και η βαθμολογία

«Μίνι» λεμεσιανό ντέρμπι και αποστολή στο Αυγόρου για Property Gallery Απόλλων

Το προσφυγικό ντέρμπι Ανορθώσεως – Ολυμπιάδας Νεαπόλεως προσελκύει το τεράστιο ενδιαφέρον της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών την Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021. Στους άλλους δυο αγώνες στη Λεμεσό και στο Αθλητικό Κέντρο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ» η Robo Markets ΑΕΛ υποδέχεται την Lemesos Volleyball και στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου υποδέχεται τον Property Gallery Απόλλων.

Όλοι οι αγώνες που θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών θα αρχίσουν στις 20:00.

  • Ρεπό την 12η αγωνιστική έχει η ΑΕΚ.

AΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΟΡΘΩΣΕΩΣ: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ

Σπουδαίο παιχνίδι από κάθε άποψη. Οι δυο προσφυγικές ομάδες θέλουν επειγόντως το τρίποντο τρεις αγωνιστικές πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας. «Κυανόλευκες» και «μελανόλευκες» θα ψάξουν το τρίποντο με στόχο το καλύτερο πλασάρισμα στην τετράδα και να μειώσουν τις αποστάσεις από την κορυφή αφού μεσολαβούν τις επόμενες δυο εβδομάδες συνεχόμενα ντέρμπις.

Η Ανόρθωσις είχε ένα βαρυφορτωμένο πρόγραμμα με συνεχείς αγώνες τον Ιανουάριο. Θέλει να κολλήσει τρίτη διαδοχική νίκη και να μειώσει στον πόντο από την Ολυμπιάδα. Στον εξ αναβολής αγώνα του Σαββάτου με το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου ο κόουτς Αl. Boscovic έκανε γερό ροτέισιον και ξεκούρασε τις Caetano και  Χριστιάνα Δαϋίδ.

Η Έρικα Ζεμπύλα μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ ανέφερε για το παιχνίδι ότι «είναι ένας δύσκολος αγώνας και ελπίζω να μπούμε δυνατά για να κερδίσουμε. Είχαμε σκαμπανεβάσματα αυτές τις δυο εβδομάδες αλλά χρειαζόμαστε τη νίκη αφού μεσολαβούν συνεχή ντέρμπι στις επόμενες αγωνιστικές. Η Ολυμπιάδα είναι μια πολύ καλή ομάδα».

Η Ολυμπιάδα με τη σειρά της μεταβαίνει στο Αθλητικό Κέντρο Ανορθώσεως για το τρίποντο πετυχαίνοντας ταυτόχρονα δεύτερη νίκη επί της Ανορθώσεως στην κανονική διάρκεια. Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη δεν θέλει να απομακρυνθεί από την πρώτη θέση πριν από τη λήξη της κανονικής διάρκειας.

Στον τελευταίο αγώνα με το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου δεν αγωνίστηκαν οι Hundima και Mudrytskaya που αναμένεται να αγωνιστούν στο ντέρμπι.

Η πασαδόρος της ομάδας Ιωάννα Λεωνίδου ανέφερε ότι «σαφώς ο αγώνας με την Ανόρθωση είναι ένα ντέρμπι και ας κερδίσει ο καλύτερος. Τόσο εμείς όσο και η Ανόρθωσις είμαστε στην πρώτη τετράδα, άρα ο αγώνας έχει ξεχωριστή σημασία. Στον πρώτο γύρο κερδίσαμε, αλλά πέρασε αρκετός καιρός από τότε. Η Ανόρθωσις είναι πολύ βελτιωμένη το τελευταίο διάστημα».

Ο αγώνας του Α Γύρου έγινε την 5η αγωνιστική και η Ολυμπιάδα κέρδισε στις 17 Νοεμβρίου 2020 στο «ΝΕΑΠΟΛΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» με 3-1 σετ.

ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ»: Robo Markets ΑΕΛ – LEMESOS VOLLEYBALL

«Μίνι» λεμεσιανό ντέρμπι με ενδιαφέρον αλλά και φαβορί σαφώς την πρωτοπόρο Robo Markets ΑΕΛ που παίζει στην έδρα της.

Η Robo Markets ΑΕΛ έχει μια απίστευτη σταθερότητα φέτος και ξεπέρασε ανώδυνα τον τραυματισμό της Αντωνίας Θεοτή. Οι «γαλαζοκίτρινες» του Στέλιου Μασιά στον αγώνα με τη Lemesos Volleyball θέλει να προσθέσει άλλους τρεις βαθμούς στο ενεργητικό της πριν από τα ντέρμπι με Ολυμπιάδα και Property Gallery Απόλλων.

Η Lemesos Volleyball είναι επικίνδυνη ομάδα και έχει ποιότητα. Η ομάδα του Ανδρέα Σπύρου δυσκολεύει όλες τις αντιπάλους της και απόδειξη ο αγώνας της περασμένης Τρίτης με την Ανόρθωση. Παρόμοια εμφάνιση θα επιδιώξει και την Τρίτη στο «ΝΙΚΟΣ ΣΟΛΩΜΟΝΙΔΗΣ». Η παρουσία της Ζώγιας Κωνσταντοπούλου ισχυροποίησε την ομάδα.

Ο αγώνας του Α Γύρου έγινε την 5η αγωνιστική και η Robo Markets ΑΕΛ κέρδισε στο Λύκειο Πολεμιδιών με 0-3 σετ.

ΤΕΧΝΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΥΓΟΡΟΥ: UCLan Cyprus ΘΟΙ ΑΥΓΟΡΟΥ – Property Gallery ΑΠΟΛΛΩΝ

Στο Αυγόρου ταξιδεύει ο Property Gallery Απόλλων με την ετικέτα του φαβορί να τον συνοδεύει. Το UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου θα επιδιώξει για άλλο ένα αγώνα την καλή εμφάνιση.

Η ομάδα του Αυγόρου είναι φιλότιμη και θα επιδιώξει να σταθεί αξιοπρεπώς απέναντι στις Λεμεσιανές. Ο κόουτς Δημοσθένης Ζυμαράκης θα δώσει την ευκαιρία σε όλες τις παίκτριές του όπως έκανε κόντρα στην Ανόρθωση το Σάββατο.

Η αποστολή στο Αυγόρου είναι μιας επιλογής για την ομάδα του Property Gallery Απόλλων. Η παραμονή στην κορυφή επιτάσσει ότι τέτοια παιχνίδια η ομάδα του Γ. Γιαπάνη πρέπει να τα «καθαρίζει». Στόχος στην Τεχνική Σχολή Αυγόρου είναι να γίνει και ένα ροτέισιον ενόψει της συνέχειας.

Ο αγώνας του Α Γύρου στο «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» για την 5η αγωνιστική έγινε στις 29 Δεκεμβρίου και ο Property Gallery Απόλλων κέρδισε 3-0 σετ.

Η βαθμολογία

Μετά τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

  1. Property Gallery Απόλλων (9) 08-01 26-06 24
  2. Robo Markets ΑΕΛ (9) 08-01 24-05 24
  3. Ολυμπιάδα Ν. (9) 07-02 22-09 20
  4. Ανόρθωσις (9) 05-04 19-13 16
  5. ΑΕΚ (10) 03-07 10-22 09
  6. Lemesos Volleyball (10) 02-07 07-24 05
  7. UCLan Cyprus ΘΟΙ Αυγόρου (10) 00-10 01-30 00

Πηγή: www.volleyball.org.cy

The post Προσφυγικό ντέρμπι που «μυρίζει» ματσάρα – Το πρόγραμμα και η βαθμολογία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

LIVE: Αποφασίστηκε το πώς θα γίνει η επίθεση του Ισραήλ - Άγνωστο το πότε

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top