ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Πετράκη: «Αδικεί την ομάδα μας…» – Γιατί ΔΗΛΩΣΕ «Είμαστε χαρούμενοι»!

Πετράκη: «Αδικεί την ομάδα μας…» – Γιατί ΔΗΛΩΣΕ «Είμαστε χαρούμενοι»!

Ο προπονητής του Απόλλωνα, Γιάννης Πετράκη, στη δημοσιογραφική διάσκεψη που ακολούθησε του αγώνα κυπέλλου με τον ΑΠΟΕΛ είπε τα εξής: 

«Στα παιχνίδια νοκ άουτ σημαντικό ρόλο παίζουν οι στιγμές. Η στιγμή που το ΑΠΟΕΛ πέτυχε το πρώτο γκολ έδωσε ένα αβαντάζ στην αντίπαλη ομάδα. Το πρώτο ημίχρονο παρόλο που είχαμε τον έλεγχο δεν γίναμε επικίνδυνοι. Ελέγχαμε το παιχνίδι και ο ΑΠΟΕΛ μόνο από στατικές φάσεις μπορούσε να βάλει γκολ. Στο δεύτερο ισοφαρίσαμε και δημιουργήσαμε κι άλλες προϋποθέσεις. Στη μοναδική φάση που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να σκοράρει. Σημαντικό ρόλο έπαιξε ο Ζαχίντ. Αδικεί την ομάδα μας ο αποκλεισμός, ήμασταν καλύτεροι. Όλη μας η προσοχή στο πρωτάθλημα. Είμαστε χαρούμενοι για τον Μπίσεβαρ ο οποίος έδειξε την αξία του τόσα χρόνια. Ανεβάζει το επίπεδο και είμαστε χαρούμενοι. Για το πότε θα είναι έτοιμος, θα το δούμε. Ελπίζω να είναι σύντομα»

 

The post Πετράκη: «Αδικεί την ομάδα μας…» – Γιατί ΔΗΛΩΣΕ «Είμαστε χαρούμενοι»! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Ευρωεκλογές: Σε διάταξη μάχης τα κόμματα - Το στοίχημα, οι επιθέσεις και η μέτρια προεκλογική εκστρατεία

Όσο πλησιάζουμε στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κόμματα βρίσκονται σε διάταξη μάχης για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Με κινήσεις εντυπωσιασμού και δηλώσεις, οι ηγεσίες των κομμάτων τρέχουν στη μάχη των ευρωεκλογών έχοντας ως πρώτιστο μέλημα τους, τη συσπείρωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top