ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ

Πληροφορίες ThemaOnline: Συνεχίζονται τα SMS και τον Φεβρουάριο – Που θα γίνουν οι πρώτες χαλαρώσεις

Πληροφορίες ThemaOnline: Συνεχίζονται τα SMS και τον Φεβρουάριο – Που θα γίνουν οι πρώτες χαλαρώσεις

Η μικρή αύξηση που είχαμε στα χθεσινά (20/01), κρούσματα προβλημάτισε έντονα τους ειδικούς, ενώ φαίνεται πως τα SMS και το 8998 θα είναι στη ζωή μας και τον Φεβρουαρίου, τουλάχιστον για το πρώτο δεκαπενθήμερο.

Του Κωνσταντίνου Νεοφύτου 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, οι όποιες χαλαρώσεις θα προκύψουν από την 1η Φεβρουαρίου θα αφορούν το λιανικό εμπόριο με τη χρήση του SMS, ωστόσο αυτό θα εξαρτηθεί από τους αριθμούς που θα δούμε την επόμενη εβδομάδα, καθώς είναι κρίσιμη και θα δώσει την ολοκληρωμένη εικόνα, ενώ υπάρχει και πιθανότητα να αυξηθούν τα μηνύματα από 2 σε 3.

Την ίδια ώρα, πονοκέφαλος επικρατεί για το μεταλλαγμένο στέλεχος του ιού καθώς βρίσκεται εδώ και μερικές εβδομάδες στην Κύπρο, αλλά δεν γνωρίζουμε σε πόσο βαθμό υπάρχει στην κοινότητα.

Ένας άλλος προβληματισμός είναι το θέμα των σχολείων, με τους γονείς να ζητούν αν επιστρέψουν τα παιδιά στα θρανία, ωστόσο αυτή είναι μια συλλογική απόφαση.

Απομακρυσμένο μοιάζει το σενάριο του ανοίγματος των χώρων εστίασης τον Φεβρουάριο, με τις ελπίδες να στρέφονται στον Μάρτιο που πιθανόν να βοηθήσουν και οι καιρικές συνθήκες στο να εξαλειφθεί ο ιός από την κοινότητα.

Οι επιδημιολόγοι περιμένουν και το πράσινο φως της Κυβέρνησης για το πόσο μπορεί να αντέξει η οικονομία παράταση των υφιστάμενων μέτρων.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top