Σήκωσε το πρώτο η Σπόρτινγκ και… συνεχίζει!

Σήκωσε το πρώτο η Σπόρτινγκ και… συνεχίζει!

Την κατάκτηση του Λιγκ Καπ της Πορτογαλίας πανηγύρισε το Σάββατο (23/1) η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία επικράτησε 1-0 της τροπαιούχου Μπράγκα στον τελικό του «Estadio Dr. Magalhaes Pessoa».

Με την ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ να εξαργυρώνει με ακόμα έναν τρόπο την πολύ καλή της σεζόν, η οποία τη βρίσκει -μέχρι στιγμής- στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Liga NOS. «Χρυσός» σκόρερ για τους, τυπικά, γηπεδούχους ήταν ο Πέδρο Πόρο με διαγώνιο σουτ στο 41’.

Η αναμέτρηση ήταν ισορροπημένη στο πρώτο μέρος από την άποψη της κατοχής της μπάλας, ωστόσο η Σπόρτινγκ κατάφερε να φανεί αρκετά πιο απειλητική και ουσιαστική στην τελική προσπάθεια.

Η Μπράγκα προσπάθησε να αντιδράσει στο δεύτερο μέρος. Δημιούργησε φάσεις -κλασικότερη όλων το σουτ του Παουλίνιο στο 72’, το οποίο «έγλυψε» το οριζόντιο δοκάρι-, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Με τη Σπόρτινγκ να κρατάει μέχρι τέλους το μηδέν παθητικό, παρά την αποβολή (με δεύτερη κίτρινη κάρτα) του Πέδρο Γκονσάλβες στο 90’+7′ και να κατακτά το τρόπαιο.

Πηγή: www.sport-fm.gr

The post Σήκωσε το πρώτο η Σπόρτινγκ και… συνεχίζει! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE