Διέκοψε με την Γουάντι Ντέγκλα… ΜΕΝΕΙ στις περιοχές ο Νίκκι

Διέκοψε με την Γουάντι Ντέγκλα… ΜΕΝΕΙ στις περιοχές ο Νίκκι

Ανακοινώθηκε πριν πέντε μέρες, ότι ο Νικόδημος (Νίκκι) Παπαβασιλείου, αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Γουάντι Ντέγκλα στην Αίγυπτο. Πλήρωσε το μάρμαρο, για τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας. 

Ήταν προπονητής στην εν λόγω ομάδα τον τελευταίο χρόνο (από τον Φεβράρη του 2020), είχε πάρει την σκυτάλη από τον Ελλαδίτη Τάκη Γκώνια.

Ο 50χρονος κόουτς, δεν σκοπεύει να επιστρέψει στην Κύπρο, αφού έχει προτάσεις από άλλες ομάδες στην περιοχή.

Δουλεύει εκτός νησιού τα τελευταία έξι χρόνια, η τελευταία του ομάδα στο πρωτάθλημα μας, ήταν ο Ερμής Αραδίππου.

*Απόψε ο Νίκκι Παπαβασιλείου, θα μιλήσει στην τηλεοπτική εκπομπή Capital Sports. Θα βγει στον αέρα γύρω στις 20:30. 

The post Διέκοψε με την Γουάντι Ντέγκλα… ΜΕΝΕΙ στις περιοχές ο Νίκκι appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

ΠτΔ για Κυπριακό: Εργαζόμαστε για θετικά αποτελέσματα προς επανέναρξη συνομιλιών

Όλοι εργαζόμαστε έτσι ώστε να υπάρξουν θετικά αποτελέσματα προς την κατεύθυνση επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του την Τρίτη στο περιθώριο της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του Παγκύπριου Συνδέσμου Ξενοδόχων.

BEST OF TOTHEMAONLINE