ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ AL JAZEERA: Εξελίξεις από τεκμήρια και κατάθεση «φωτιά» από άτομο που δεν ήθελε να μιλήσει

ΥΠΟΘΕΣΗ AL JAZEERA: Εξελίξεις από τεκμήρια και κατάθεση «φωτιά» από άτομο που δεν ήθελε να μιλήσει

Συνεχίζονται οι έρευνες γύρω από την υπόθεση του βίντεο του Al Jazeera, το οποίο μετά τη δημοσιοποίηση του έθεσε πρόσωπα στο μικροσκόπιο των Αρχών για το ενδεχόμενο πιθανών αδικημάτων διαφθοράς εναντίον τους.

Μέσα από τις έρευνες, έχουν εντοπιστεί νέα στοιχεία τόσο από τα τεκμήρια τόσο και από καταθέσεις φέρνοντας εξελίξεις στην πολύπλοκη υπόθεση.

Συγκεκριμένα, ηλεκτρονικά μηνύματα φαίνεται να δίνουν νέα στοιχεία σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Φιλελεύθερος, αφού προκύπτουν ανταλλαγές μηνυμάτων μεταξύ κάποιων από τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Τα εν λόγω μηνύματα φαίνεται να αφορούν τον τρόπο που θα ενεργούσαν για τις πολιτογραφήσεις τα και αποστέλλονταν μεταξύ προσώπων που είναι υπό διερεύνηση.

Στις έρευνες έρχεται να προστεθεί και μια κατάθεση, η οποία κρίνεται σημαντική, από πρόσωπο το οποίο δεν ήθελε να καταθέσει, ωστόσο μετά τα όσα αναφέρθηκαν στην συγκεκριμένη κατάθεση, αρχίζουν νέες έρευνες. 

Αναμένεται ακόμη και η έρευνα στους τραπεζικούς λογαριασμούς των εμπλεκόμενων, αφού πρώτα η Αστυνομία εξασφαλίσει διάταγμα τραπεζικών λογαριασμών από το Δικαστήριο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top