Γερμανός ΥΠΕ: Οι κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας παραμένουν στο τραπέζι

Γερμανός ΥΠΕ: Οι κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας παραμένουν στο τραπέζι

Οι κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας παραμένουν στο τραπέζι των Ευρωπαίων, δήλωσε σήμερα ο Γερμανός Υπουργός Εξωτερικών, Χάικο Μαας, σε συνέδριο που οργάνωσε η γερμανική ε/φ Zeit με γενικό τίτλο «Ευρώπη 2021».

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάικο Μαας «στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο έχουμε λάβει μια απόφαση που λέει ότι εάν στην Ανατολική Μεσόγειο δεν σταματήσουν οι προκλήσεις και συγκρούσεις, τότε κάποια στιγμή θα υπάρξουν κάποια στιγμή κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας. Οι κυρώσεις εξακολουθούν να βρίσκονται στο τραπέζι».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «όσο διαρκεί ο εποικοδομητικός διάλογος δεν βλέπω κάποιο λόγο για να πιέσουμε περισσότερο. Όλα εξαρτώνται από την Τουρκία. Η Τουρκία βρίσκεται σε μια άσχημη οικονομική και κοινωνική κατάσταση και αναζητά καλύτερες σχέσεις, ειδικά με την Ευρώπη»

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ μετά τις επαφές στις Βρυξέλλες - «Είμαστε αισιόδοξοι για τη νέα τουριστική σεζόν»

Στη συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον ΓΓ των ΗΕ στις Βρυξέλλες, τη συμμετοχή του στις εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, καθώς και τη σύγκληση του Εθνικού Συμβουλίου την προσεχή Δευτέρα, αναφέρθηκε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE