ΔΙΕΘΝΗ

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Τρομοκράτες οι φοιτητές που διαδηλώνουν

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Τρομοκράτες οι φοιτητές που διαδηλώνουν

“Είστε τρομοκράτες ή φοιτητές εσείς;” είπε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, απευθυνόμενος στους φοιτητές του Πανεπιστημίου του Βοσπόρου, που διαδηλώνουν διαμαρτυρόμενοι για τον διορισμό του Πρύτανη Μελίχ Μπουλού.

Σε ομιλία του στο 7ο τακτικό συνέδριο του κόμματός του στο Αρτβιν-Μπιλετσίκ- Τσανκίρι-Γκαζιάντεπ-Ίγντιρ μέσω τηλεδιάσκεψης ο Τούρκος Πρόεδρος είπε συγκεκριμένα, “είσαι φοιτητής ή τρομοκράτης που προσπάθησε να καταλάβει το γραφείο του Πρύτανη; Δεν θα δώσουμε αυτή την ευκαιρία, θα κάνουμε αυτό που πρέπει”. “Αυτή η χώρα πλέον δεν θα ξαναζήσει τα γεγονότα του Γκεζί στο Ταξίμ, δεν θα επιτρέψει θα τα ζήσει ξανά”, είπε ο Τούρκος Πρόεδρος. Απευθυνόμενος στο αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου είπε: “Κύριε Κεμάλ, εάν πρόκειται να συνεχίσετε με τους τρομοκράτες φίλους σας, προχωρήστε. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα που να λέγεται ΛΟΑΤ. Αυτή η χώρα είναι έθνος, έχει ήθος”.

Στο μεταξύ ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου του Βοσπόρου Μελίχ Μπουλού, ο διορισμός του οποίου από τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν πυροδότησε τις αντιδράσεις των φοιτητών, οι οποίες εξελίχθηκαν σε διαδηλώσεις επειδή πρόκειται για κομματικό στέλεχος δήλωσε νωρίτερα ότι δεν παραιτείται. “Δεν σκέφτομαι ποτέ να παραιτηθώ. Από την αρχή είχα προβλέψει ότι αυτή η κρίση θα τελειώσει σε έξι μήνες και έτσι θα γίνει”, ανέφερε ο Μελίχ Μπουλού.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top