Θλίψη στη Νέα Σαλαμίνα για τον Μιχάλη Πραστίτη (Σιάλο) – 151 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη

Θλίψη στη Νέα Σαλαμίνα για τον Μιχάλη Πραστίτη (Σιάλο) – 151 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη

Η συλλυπητήρια ανακοίνωση της Νέας Σαλαμίνας για τον Μιχάλη Πραστίτη Σιάλο που έφυγε από τη ζωή.

Αναλυτικά:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μιχάλη Πραστίτη (Σιαλος) που έφυγε χθες από την ζωή.
Ο Μιχάλης αγωνίστηκε στην ομάδα μας από το 1959 μέχρι το 1968 καταγράφοντας 151 συμμετοχές.
Αιωνία του η μνήμη.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

The post Θλίψη στη Νέα Σαλαμίνα για τον Μιχάλη Πραστίτη (Σιάλο) – 151 συμμετοχές με την ερυθρόλευκη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE