ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στην Κύπρο ο Μητσοτάκης - Στις 11:15 η συνάντηση στο Προεδρικό

Στην Κύπρο ο Μητσοτάκης -  Στις 11:15  η συνάντηση στο Προεδρικό

Σήμερα Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου ο πρωθυπουργος της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης μετά από πρόσκληση του προέδρου Νίκου Αναστασιάδη θα επισκεφθεί την Κύπρο.

Η επίσκεψη του κ. Μητσοτάκη έχει ως στόχο τον περαιτέρω συντονισμό Λευκωσίας και Αθήνας ενόψει της άτυπης πενταμερούς διάσκεψης που προτίθεται να συγκαλέσει ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο πρωθυπουργός της Ελλάδας θα παρακαθίσουν σε συνομιλίες, επικεφαλής των αντιπροσωπειών των δύο χωρών.
Η συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα πραγματοποιηθεί στις 11.15 το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Η μονοήμερη επίσκεψη εργασίας η οποία πραγματοποιήσει σήμερα στη Λευκωσία ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης έχει ως σκοπό το συντονισμό και ανταλλαγή απόψεων με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νικο Αναστασιάδη, ενόψει της πενταμερούς διάσκεψης για το Κυπριακό που αναμένεται να συγκαλέσει ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες όπως όλα δείχνουν αρχές Μαρτίου.

Στις 12.15 μμ, ο Πρόεδρος Αναστασιάδης και ο Πρωθυπουργός Μητσοτάκης θα προβούν σε δηλώσεις.

Ακολούθως, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, καθώς και τα μέλη των αντιπροσωπειών τους, θα παρακαθίσουν σε γεύμα εργασίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top