Πάμε για ΕΚΛΟΓΕΣ όμως ο Πρόδρομος κράτησε… κλειστά τα χαρτιά του

Πάμε για ΕΚΛΟΓΕΣ όμως ο Πρόδρομος κράτησε… κλειστά τα χαρτιά του

Η κακή φετινή πορεία του ΑΠΟΕΛ φέρνει ραγδαίες εξελίξεις με τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη να έχει ήδη συγκαλέσει έκτακτη γενική συνέλευση στις 23/3.

Όπως αναφέρεται μάλιστα στην ανακοίνωση η σύγκληση της έκτακτης γενικής συνέλευσης θα γίνει με σκοπό την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Με λίγα λόγια ο Πρόδρομος Πετρίδης ανοίγει τις πόρτες σε όσους ενδιαφέρονται να αναλάβουν τον ΑΠΟΕΛ σε μια εκλογική συνέλευση.

Διαβάστε στο themasports όλο το κείμενο (εδώ)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE