ΑΘΛΗΤΙΚΑ

O πρώην παίχτης της ΑΕΚ που κάνει “δουλειές” με Κυπριακές ομάδες…

O πρώην παίχτης της ΑΕΚ που κάνει “δουλειές” με Κυπριακές ομάδες…

Μέσω του λογαριασμού του Aντώνη Ρίκκα στο Instagram, μάθαμε ότι ο καινούργιος παίχτης του Απόλλωνα Ντόναλντ Γκεριέ, βρίσκεται κάτω από την ίδια μαναντζερική “στέγη” με τον προπονητή της Ομόνοιας Χέννιγκ Μπεργκ, αλλά και τον Γκανέζο άσο της ίδιας ομάδας, Ασάντε. 

Ο γεννημένος στη Μασσαλία (από Έλληνα πατέρα και Γαλλίδα μητέρα), δεν έχει πολλά χρόνια προυπηρεσίας στην πιάτσα των ατζέντηδων. Είναι μόνο 34 χρόνων. Μέχρι πριν δυο χρόνια, ήταν στο δυναμικό της ερασιτεχνικής ομάδας της Σύμης.

Tα πρώτα του βήματα τα έκανε στις ακαδημίες της Μαρσέιγ. Έχει παίξει μπάλα, σε ψηλό επίπεδο, μεταξύ άλλων στην ΑΕΚ, στην Σκόντα Ξάνθη και σε άλλες ομάδες. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ

Σε μια περιπλάνηση που κάναμε, διαπιστώσαμε επίσης, ότι ο Ρίκκα είχε κάμει “πράξη” και το καλοκαίρι του 2019 με τον Απόλλωνα, αφού ο Γάλλος Ντίλαν Ουεντραόγκο, είναι στο πελατολόγιο του.

Ο αμυντικός από την Μπουρκίνα Φάσο πουλήθηκε στην Βελγική Λέουβεν, είναι συμπαίχτης τους τελευταίους μήνες, με τον πρώην άσο του ΑΠΟΕΛ Μούσα Αλ Τάμαρι.

Φαίνεται ότι ασχολείται αρκετά με τα κοινωνικά δίκτυα. “Ποστάρει” συχνά φωτογραφίες, με παίχτες που διαχειρίζεται την επαγγελματική τους καριέρα. Στο γραφείο του είναι εγγεγραμμένος και ο πρώην άσος της ΑΕΚ Ισμαέλ Μπλάνκο.

ΔΕΙΤΕ EΔΩ όλους τους παίχτες του γραφείου AC86 

The post O πρώην παίχτης της ΑΕΚ που κάνει “δουλειές” με Κυπριακές ομάδες… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top