ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ψάχνει καιρό μία ΜΕΓΑΛΗ νίκη και θέλει να αποδείξει ότι ΜΠΟΡΕΙ – Η πιθανή ενδεκάδα του Αυγουστή

Ψάχνει καιρό μία ΜΕΓΑΛΗ νίκη και θέλει να αποδείξει ότι ΜΠΟΡΕΙ – Η πιθανή ενδεκάδα του Αυγουστή

Ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι θα δώσει απόψε (19:00) στο Τσίρειο η ΑΕΚ, αφού θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα, στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής.

Ένα ματς με μεγάλο βαθμό δυσκολίας, με την ομάδα της Λάρνακας να είναι το αουτσάιντερ, αλλά αν θέλει να μη χάσει και άλλο έδαφος από τις θέσεις που εξασφαλίζουν ευρωπαϊκό εισιτήριο, θα πρέπει να φύγει από τη Λεμεσό με βαθμολογικό κέρδος.

Πρώτιστος στόχος θα είναι η νίκη, αλλά και η ισοπαλία σε ένα τέτοιο ματς, θα είναι φυσικά θετικό αποτέλεσμα.

Ενδεχόμενο τρίποντο όμως, θα δώσει τεράστια ώθηση στην ομάδα, κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι, ανεβάζοντας και την αυτοπεποίθηση των παικτών, οι οποίοι ψάχνουν εδώ και καιρό μία μεγάλη νίκη.

Ο αποψινός αγώνας είναι ιδιαίτερος για τον Σωφρόνη Αυγουστή, ο οποίος θα βρεθεί για πρώτη φορά (ως προπονητής) αντίπαλος του Απόλλωνα, όμως ως επαγγελματίας που είναι, θα αφήσει τα όποια συναισθήματα στην άκρη και θα κυνηγήσει το πρώτο του σπουδαίο αποτέλεσμα στον πάγκο της ΑΕΚ.

Ο Κύπριος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεση του τον τιμωρημένο λόγω καρτών Ντάνιελ Μοϊσόφ, όμως θα είναι παρόντες οι Φερνάντες και Χέιτλι που επίσης συμπλήρωσαν “απαγορευμένο” αριθμό κίτρινων καρτών, αλλά θα απουσιάσουν στο εντός έδρας ματς της 25ης αγωνιστικής απέναντι στον Εθνικό.

Αμφίβολοι ήταν οι Τολεμές και Σούτερντεν, οι οποίοι έχασαν αρκετές προπονήσεις.

Πιθανή ενδεκάδα:

Μολ, Φερνάντες, Ιωάννου, Λαφράνς, Ακοράν, Γκονζάλες, Σπόλιαριτς, Χέιτλι, Μακρής, Τρισκόφσκι, Ναράνχο.

The post Ψάχνει καιρό μία ΜΕΓΑΛΗ νίκη και θέλει να αποδείξει ότι ΜΠΟΡΕΙ – Η πιθανή ενδεκάδα του Αυγουστή appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top