Μπροστά στη λέξη καρκίνος κι ο πιο δυνατός λυγίζει, όταν όμως έχει στο πλάι σου συνοδυπόρους που τον πάλεψαν και τον νίκησαν γίνεσαι κι εσύ πιο δυνατός. "/>
Google Play Store Apple Store
World News Media Themasports Socialista lifenewscy ARJ Radio

Το μήνυμα ελπίδας απο τον 13χρονο Φίλιππο που παλεύει με την λευχαιμία

15.02.2021
11:23
Κοινωνία

Μπροστά στη λέξη καρκίνος κι ο πιο δυνατός λυγίζει, όταν όμως έχει στο πλάι σου συνοδυπόρους που τον πάλεψαν και τον νίκησαν γίνεσαι κι εσύ πιο δυνατός. 

 
Ένα βίντεο ελπίδας από τον 28χρονο, Νεόφυτο Νεοφύτου μαζί με τον 13χρονο, Φίλιππο μας δείχνουν ότι ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί. Οι δυο τους μέσα από ένα βίντεο στα social media, εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Καρκίνου (15 Φεβρουαρίου) δίνουν το δικό τους μήνυμα ελπίδας. 

 
"Παγκόσμια μέρα κατά του παιδικού καρκίνου...
Σήμερα ο 13χρονος Φίλιππος δίνει την δική του μάχη κατά της λευχαιμίας.
Η λευχαιμία είναι είδος καρκίνου.
Πριν από 28 χρόνια, βρισκόμουν στην ίδια θέση με τον Φίλιππο και έδινα την δική μου μάχη κατά της λευχαιμίας. Κατάφερα και νίκησα τον καρκίνο δύο φορές.
Ο Φίλιππος σήμερα δίνει το δικό του μήνυμα και μαζί θέλουμε να δώσουμε ένα μήνυμα ελπίδας σε όλα τα παιδιά που δυστυχώς δίνουν και αυτά την δική τούς μάχη κατά του καρκίνου αλλά και στους γονείς τους και σε όλο τον κόσμο....γιατί ο καρκίνος μπορεί να νικηθεί! Μικροί μου ήρωες, θα βγείτε και εσείς νικητές⚘"