Επιβιώνει ο Πετράκης – Τι ΒΓΑΙΝΕΙ από τη συνάντηση του με Κίρζη

Επιβιώνει ο Πετράκης – Τι ΒΓΑΙΝΕΙ από τη συνάντηση του με Κίρζη

Παραμένει στον πάγκο του Απόλλωνα ο Γιάννης Πετράκης, παρα τις πληροφορίες, ότι θα τον αποδεσμεύσουν.

Είχε συνάντηση το μεσημέρι με τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη, όπου ανέλυσε τους λόγους που η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά στο ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κρητικός τεχνικός, θα συνεχίσει κανονικά τη δουλειά του. Έδωσε την υπόσχεση στον εργοδότη του, ότι θα κάνουν τα πάντα με τους συνεργάτες του και τους παίχτες, ούτως ώστε να καταφέρει η ομάδα να αντιδράσει σωστά στο επόμενο παιχνίδι με την ΕΝΠ.

Προς το παρών, δεν έχουν διαρρεύσει άλλες πληροφορίες, για τη στάση που τήρησε ο πρόεδρος Κίρζης στη εν λόγω συνάντηση.

Το σίγουρο είναι ότι ο διοικητικός ηγέτης των κυανολεύκων, θα του μετέφερε τους προβληματισμούς και την ανησυχία του, για το σοβαρότατο ζήτημα με την έλλειψη σταθερότητας που χαρακτηρίζει την ομάδα.

The post Επιβιώνει ο Πετράκης – Τι ΒΓΑΙΝΕΙ από τη συνάντηση του με Κίρζη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Live: Φλέγεται η Μέση Ανατολή - Κανένα ίχνος αποκλιμάκωσης στη σύγκρουση Ισραήλ και Ιράν

Κλιμακώνεται η σύγκρουση ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν. Τελ Αβίβ και Τεχεράνη ανταλλάσσουν επιθέσεις. Το Ισραήλ ανακοίνωσε ότι οι ιρανικές επιθέσεις έχουν σκοτώσει 13 ανθρώπους και έχουν προκαλέσει τον τραυματισμό άλλων 380, ωστόσο σε αυτόν τον αριθμό δεν έχουν προστεθεί οι τραυματίες από τα πλήγματα που έγιναν το βράδυ της Κυριακής. Τουλάχιστον 224 είναι οι νεκροί και 1.277 οι τραυματίες στο Ιράν από τις ισραηλινές επιθέσεις, σύμφωνα με το ιρανικό υπουργείο Υγείας. Ανάμεσα στους νεκρούς είναι και 20 παιδιά. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE