Επιβιώνει ο Πετράκης – Τι ΒΓΑΙΝΕΙ από τη συνάντηση του με Κίρζη

Επιβιώνει ο Πετράκης – Τι ΒΓΑΙΝΕΙ από τη συνάντηση του με Κίρζη

Παραμένει στον πάγκο του Απόλλωνα ο Γιάννης Πετράκης, παρα τις πληροφορίες, ότι θα τον αποδεσμεύσουν.

Είχε συνάντηση το μεσημέρι με τον πρόεδρο Νίκο Κίρζη, όπου ανέλυσε τους λόγους που η ομάδα δεν ανταποκρίθηκε ικανοποιητικά στο ντέρμπι με την ΑΕΛ.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κρητικός τεχνικός, θα συνεχίσει κανονικά τη δουλειά του. Έδωσε την υπόσχεση στον εργοδότη του, ότι θα κάνουν τα πάντα με τους συνεργάτες του και τους παίχτες, ούτως ώστε να καταφέρει η ομάδα να αντιδράσει σωστά στο επόμενο παιχνίδι με την ΕΝΠ.

Προς το παρών, δεν έχουν διαρρεύσει άλλες πληροφορίες, για τη στάση που τήρησε ο πρόεδρος Κίρζης στη εν λόγω συνάντηση.

Το σίγουρο είναι ότι ο διοικητικός ηγέτης των κυανολεύκων, θα του μετέφερε τους προβληματισμούς και την ανησυχία του, για το σοβαρότατο ζήτημα με την έλλειψη σταθερότητας που χαρακτηρίζει την ομάδα.

The post Επιβιώνει ο Πετράκης – Τι ΒΓΑΙΝΕΙ από τη συνάντηση του με Κίρζη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE