ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Έφυγε και άφησε στα… «κρύα του λουτρού» την Κυπριακή ομάδα και έγινε συμπαίκτης με το «ΘΗΡΙΟ» Γκουλόν

Έφυγε και άφησε στα… «κρύα του λουτρού» την Κυπριακή ομάδα και έγινε συμπαίκτης με το «ΘΗΡΙΟ» Γκουλόν

Πρωτοήρθε στην Κύπρο για λογαριασμό του Εθνικού Άχνας τη σεζόν 2014-2015.  Μετά από μία… περιοδεία σε ομάδες του εξωτερικού ήρθε εκ νέου στη χώρα μας πέρσι (2020), αυτή τη φορά για λογαριασμό της Αλκής Ορόκλινης.

Ο λόγος για τον Mamadou Wague, ο οποίος στην τρέχουσα σεζόν μετά που είχε 16 συμμετοχές με τη φανέλα της Αλκής Ορόκλινης (14 πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας και 2 στον θεσμό του κυπέλλου), αποφάσισε πριν από μέρες να αποχωρήσει από το ρόστερ της ομάδας και να ταξιδέψει στη Μαλαισία, για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του στην ομάδα Pahang F.C.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, πρώην πλέον της Αλκής Ορόκλινη, έγινε συμπαίκτης εκεί με τον Έρολντ Γκουλόν.  Το «θηρίο» (έτσι χαρακτηριζόταν στην Κύπρο όταν ήταν στις ομάδες της χώρας μας ο Γκουλόν, σε Ομόνοια, Δόξα, Πάφος FC και Ερμή), είναι ο αρχηγός της Pahang F.C., ομάδα όπου βρίσκεται από το 2019.

The post Έφυγε και άφησε στα… «κρύα του λουτρού» την Κυπριακή ομάδα και έγινε συμπαίκτης με το «ΘΗΡΙΟ» Γκουλόν appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top