ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Περισσότεροι από 11 χιλιάδες οι έλεγχοι της Αστυνομίας - Ο αριθμός καταγγελιών

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΙΑΤΑΓΜΑ: Περισσότεροι από 11 χιλιάδες οι έλεγχοι της Αστυνομίας - Ο αριθμός καταγγελιών

Σε 89 καταγγελίες πολιτών για παραβίαση των μέτρων περιορισμού της διασποράς της νόσου του κορωνοϊού προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

 
Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωπος του Κλάδου Επικοινωνίας Αρχηγείου Αστυνομίας ανέφερε ότι από τις 6.00 το πρωί της Πέμπτης μέχρι τις 6.00 πμ σήμερα, πραγματοποιήθηκαν 11.205 έλεγχοι.
 
Σημείωσε ότι οι καταγγελίες τη μη αποστολή sms, τη μη χρήσης μάσκας και διακίνηση μετά την ώρα απαγόρευσης κυκλοφορίας.
 
 Όσον αφορά τους ελέγχους κατά επαρχία, στη Λευκωσία πραγματοποιήθηκαν 2.923 έλεγχοι και προέκυψαν 12 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό πραγματοποιήθηκαν 2.835 έλεγχοι με 34 καταγγελίες πολιτών, στη Λάρνακα πραγματοποιήθηκαν 1.175 έλεγχοι με 9 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο πραγματοποιήθηκαν 1.256 έλεγχοι με 11 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο πραγματοποιήθηκαν 1.224 έλεγχοι με 13 καταγγελίες πολιτών και στην περιοχή Μόρφου διενεργήθηκαν 694 έλεγχοι με 3 καταγγελίες πολιτών.
 
Επίσης, παγκύπρια η Τροχαία διενήργησε 1.052 ελέγχους, από τους οποίους προέκυψαν 7 καταγγελίες πολιτών. Η ΜΜΑΔ διενήργησε 7 ελέγχους, από τους οποίους δεν προέκυψε οποιαδήποτε καταγγελία.
 
Από τους 11.205 ελέγχους οι 39 αφορούσαν τη Λιμενική και Ναυτική Αστυνομία. Από τους ελέγχους  δεν προέκυψε οποιαδήποτε παράβαση.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Εργατικό ατύχημα στη Λεμεσό: Παραμένει κρίσιμα ο 23χρονος – Μεταφέρθηκε ξημερώματα στο ΓΝ Λευκωσίας

• «Έσβησε» κατάδικος των Κεντρικών Φυλακών - Εν αναμονή της νεκροτομής επί της σορού του

• Παραλίες: Ξεκίνησε το μάζεμα πετσετών από τα κρεβατάκια – Έτσι θα λειτουργεί το νέο μέτρο – «Μας αντιγράφουν και οι τουρίστες»

• Ταξιδιωτικό «χάος»: «Απανωτές» καταγγελίες κατά αεροπορικών - Επιβάτες ταξιδεύουν μέχρι και με αεροπλάνα διαφορετικών εταιρειών

• Η τοποθέτηση της Αστυνομίας για την έρευνα με το έργο τερματικού εισαγωγών υγροποιημένου φυσικού αερίου

• Ανείπωτη θλίψη - «Έφυγε» η μικρή Έλενα Νικολάου - Η συγκινητική παράκληση της οικογένειας

• Συγκινεί η Ιλάειρα Ζήση: Η φωτογραφία της κόρης της και το μήνυμα όλο νόημα



Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Ανοίγει νέο κεφάλαιο στον ΔΗΣΥ - Οι θητείες αξιωματούχων και το καταστατικό

Σε νέες περιπέτειες ενδέχεται να εισέλθει ο ΔΗΣΥ, αυτή τη φορά για το θέμα των θητειών αξιωματούχων στο κόμμα. Σύμφωνα με τις πρόνοιες του καταστατικού, το οποίο τροποποιήθηκε στις 29 Απριλίου 2023, μέλος του κόμματος που κατέχει κάποιο εκ των αξιωμάτων του Βουλευτή, Ευρωβουλευτή, Δήμαρχου, Δημοτικού Συμβούλου, Σχολικού Εφόρου, Προέδρου ή Μέλους Κοινοτικού Συμβουλίου, δικαιούται να διεκδικήσει επανεκλογή στο ίδιο αξίωμα, μόνο αν κατά τη λήξη της τρέχουσας θητείας του, δεν συμπληρώσει τρεις θητείες σε αυτό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top