Αισιόδοξος ο ΠτΔ - «Είμαστε έτοιμοι να έχουμε θετικές ανακοινώσεις»
Είναι θετικά τα μηνύματα μέχρι αυτή τη στιγμή, δήλωσε την Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ερωτηθείς για τις εξελίξεις σχετικά με το Κυπριακό.

Μιλώντας στην εκπομπή του Omega «Ενημέρωση Τώρα» ξεκαθάρισε πώς δημιουργήθηκε η όλη παρεξήγηση, κάνοντας λόγο για «σπασμένο τηλέφωνο».
Δείτε το βίντεο:
Υπενθυμίζεται ότι χθες (18/2), μιλώντας στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο» ο δικηγόρος της οικογένειας θυμάτων της δολοφονίας στους Εργάτες, Ολύμπιος Χριστοφή, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «πέντε μέρες μετά το τραγικό περιστατικό, οι υπηρεσίες κοινωνικής ευημερίας προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με την οικογένεια, με τους στενούς συγγενείς της μακαριστής Αντρούλας και του Στέλιου για να τους ζητήσουν να αγοράσουν ένα ιατρικό βοήθημα τέλος πάντων που το είχε ανάγκη ο φερόμενος ως δράστης στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται. Αντιλαμβάνεστε ότι μπήκαν οι Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας στη διαδικασία χωρίς να σκεφτούν ή χωρίς να αναλογιστούν τι θα προκαλούσε. Την αναστάτωση που θα προκαλούσε στην οικογένεια θυμάτων.»
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




