Μείωση 33,3% στο Δείκτη Κύκλου Εργασιών στις Μεταφορές και Αποθήκευση το 4ο τρίμηνο του 2020

Μείωση 33,3% στο Δείκτη Κύκλου Εργασιών στις Μεταφορές και Αποθήκευση το 4ο τρίμηνο του 2020

Ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στις Μεταφορές και Αποθήκευση κατά το τέταρτο τρίμηνο του 2020 έφτασε στις 79,8 μονάδες (βάση 2015=100), σημειώνοντας μείωση της τάξης του 33,3%, σε σύγκριση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2019. Σε ετήσια βάση καταγράφηκε μείωση 30,4%.

Σύμφωνα με την Στατιστική Υπηρεσία, κατά οικονομική δραστηριότητα, μειώσεις σε σύγκριση με το ίδιο τρίμηνο του προηγούμενου έτους κατέγραψαν το τέταρτο τρίμηνο οι αεροπορικές μεταφορές κατά 78,7%, οι πλωτές μεταφορές κατά 55,2%, οι χερσαίες μεταφορές κατά 36,4% και η αποθήκευση και οι υποστηρικτικές προς τη μεταφορά δραστηριότητες κατά 31,2%.
 
Εξάλλου, άνοδο κατά 1,9% κατέγραψαν οι ταχυδρομικές και ταχυμεταφορικές δραστηριότητες.

Κατά την περίοδο Ιανουαρίου - Δεκεμβρίου 2020, ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών στις Μεταφορές και Αποθήκευση σημείωσε μείωση της τάξης του 30,4% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του 2019.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

ΠτΔ: «Μεγάλος στόχος η διασφάλιση υπηρεσιών παιδείας και υγείας σε ορεινές περιοχές»

Στον στόχο της Κυβέρνησης να υπάρχει παροχή υπηρεσιών Παιδείας και Υγείας σε όλες τις κοινότητες της Κύπρου αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, στα αποκαλυπτήρια του Μνημείου του Νεόφυτου Ροδινού, στην κοινότητα της Ποταμιούς, της επαρχίας Λεμεσού, την οποία για πρώτη φορά επισκέπτεται Πρόεδρος της Δημοκρατίας

BEST OF TOTHEMAONLINE