ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Γιωργαλλίδης: «Όποιος έχει αυτά θα πάρει το πρωτάθλημα»! – Τι είπε για τις ομάδες που κυνηγούν τον τίτλο και για το κύπελλο

Γιωργαλλίδης: «Όποιος έχει αυτά θα πάρει το πρωτάθλημα»! – Τι είπε για τις ομάδες που κυνηγούν τον τίτλο και για το κύπελλο

Ο τερματοφύλακας της Αγίας Νάπας (πρώην Ανόρθωσης, Ομόνοιας, Αλκής Λάρνακας, Πλατανιά), Αντώνης Γιωργαλλίδης, μίλησε την Πέμπτη (25-02-2021) στο Ράδιο Πρώτο.

Αναλυτικά όλα όσα ειπώθηκαν:

Για το μέχρι στιγμής φετινό πρωτάθλημα Α΄ κατηγορίας: «Συναρπαστικό κι απρόβλεπτο πρωτάθλημα, είναι μεγαλύτερο το σασπένς για τον τίτλο και την έξοδο στην Ευρώπη. Είδαμε πολύ καλά παιχνίδια και άλλα που δεν μας ικανοποίησαν τόσο. Πιστεύω ότι θα μείνει η αγωνία μέχρι τις τελευτταίες αγωνιστικές».

Για τη σημασία των πρώτων αγώνων στα πλέι οφ: «Τα ντέρμπι είναι τα παιχνίδια που χαίρονται περισσότερο οι ποδοσφαιριστές, Η νίκη σου δίνει περισσότερα από 3 βαθμούς. Είναι σημαντικό να εκκινήσεις με καλές εμφανίσεις και νίκες».

Για τις 4 ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα: «Είναι μικρές οι διαφορές, επί ίσοις όροις θα γίνει η διεκδίκηση του τίτλου. Όποιος έχει ρόστερ και ηρεμία στα αποδυτήρια, θα πάρει το πρωτάθλημα. Κάθε ομάδα έχεις τις πιθανότητές της. Το θετικό του πρωτοπόρου, εν προκειμένω της Ομόνοιας, είναι πως αντέχει να κάνει και μια ισοπαλία, η Ανόρθωση πρέπει να αρχίσει με νίκες»

Για το κύπελλο: «Είναι 50-50 όπως και πριν το παιχνίδι η πρόικριση στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ. Θα είναι πολύ διαφορετικό το δεύτερο παιχνίδι, στο πρώτο παιχνίδι ουδεμία ομάδα ρισκάρει πολύ. Το 1-1 υποχρεώνει τους προπονητές να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό σε πλάνο στο δεύτερο παιχνίδι.

ΑΕΛ και Ολυμπιακός έχουν προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η δίψα κάθε ποδοσφαιριστή για διάκριση είναι πολύ σημαντική. Κάποιες ομάδες έχουν το νου τους στην παραμονή, η ΑΕΛ θα σκέφτεται και το πρωτάθλημα. Δεν την περίμενα να είναι τόσο ψηλά. Είναι όμως ομάδα του προπονητή και συνόλου και αυτό την κρατά ψηλά και μπράβο στα παιδιά εκεί, γιατί κάνουν πολύ καλή δουλειά».

Για την παρουσία του στην Αγία Νάπα παρά τα 39 χρόνια του: «Από μικρός έμαθα όπου είμαι να δίνω το 100%, κάνω καλή προπόνηση με τον Πανίκο Χαραλάμπους. Το πρωτάθλημα β’ κατηγορίας είναι πάρα πολύ δύσκολο, όμως δόξα τω Θεώ, αρχίσαμε, είμαστε υγιείς και όλοι και στις άλλες ομάδες προσπαθούμε να βγούμε αλώβητοι. 4-5 ομάδες διεκδικούν την άνοδο, υπάρχουν ακόμη 14-15 αγωνιστικές, δεν υπάρχουν αδιάφορες ομάδες. Στόχος μου είναι ν’ αγωνίζομαι όσο μένω υγιής και βρίσκω υγιείς συνθήκες. Ο Θεός θα αποφασίσει για μένα. Έχω ήδη ακαδημίες τερματοφυλάκων στη Λάρνακα, όταν τελειώσω την καριέρα μου, θα ασχοληθώ με την προπονητική».

The post Γιωργαλλίδης: «Όποιος έχει αυτά θα πάρει το πρωτάθλημα»! – Τι είπε για τις ομάδες που κυνηγούν τον τίτλο και για το κύπελλο appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top