Πρώην Ομονοιάτης ανέλαβε τη Σάλκε! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Πρώην Ομονοιάτης ανέλαβε τη Σάλκε! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Τεράστια πρόκληση για τον 42χρονο Έλληνα τεχνικό, Δημήτρη Γραμμόζη, ο οποίος έγινε ο πέμπτος που κάθεται φέτος στον πάγκο της Σάλκε. Υπέγραψε έως τον Ιούνιο του 2022 και έγινε ο πρώτος Έλληνας που αναλαμβάνει ομάδα στα πέντε μεγάλα πρωταθλήματα.

Η Σάλκε έκανε τη μεγάλη έκπληξη και ανακοίνωσε ως νέο προπονητή της τον Δημήτρη Γραμμόζη. Ο 42χρονος Ελληνας τεχνικός είναι ο πέμπτος κόουτς που θα καθίσει στον πάγκο της για φέτος. Οι Βασιλικοί Μπλε που βιώνουν τη χειρότερη αγωνιστική περίοδο της ιστορίας τους και είναι στην ουρά της Bundesliga με εννέα βαθμούς και μόλις μία νίκη σε 23 αγωνιστικές, βρίσκονται με το ενάμιση πόδι στη Β’ κατηγορία.

Ο Γραμμόζης υπέγραψε έως τον Ιούνιο του 2022, κάτι που δείχνει ότι έγινε σε εκείνον επένδυση για την επόμενη χρονιά στην Τσβάιτελιγα. Ο Ελληνς προπονητής έχει εργαστεί στα μικρά κλιμάκια της Μπόχουμ, ενώ ως κανονικός τεχνικός το έκανε για ενάμιση χρόνο στην Πάντερμπορν. Εχει τεράστια εμπειρία ως ποδοσφαιριστής στη Γερμανία, κυρίως με Αμβούργο, Καϊζερσλάουτερν, Κολωνία.

«Είμαι χαρούμενος και ανυπομονώ γι’ αυτήν την τεράστια πρόκληση για μένα. Θέλω να ξεκινήσω νικηφόρα και αυτό ελπίζω να συμβεί κόντρα στη Μάιντς», ήταν οι πρώτες του δηλώσεις για το ντεμπούτο του που θα γίνει εντός έδρας την ερχόμενη Παρασκευή.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Πρώην Ομονοιάτης ανέλαβε τη Σάλκε! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Κυπριακό: Με βήματα γιαβάς-γιαβάς οδεύουμε προς την επόμενη Γενεύη

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη, αμέσως μετά τη χθεσινή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με τον κατοχικό ηγέτη, ότι δηλαδή «δεν ήταν το αποτέλεσμα που περίμενα. Η προσέγγιση γιαβάς-γιαβάς στο κυπριακό δεν αποδίδει», περικλείει αυτό το οποίο γνωρίζουμε ήδη. Ότι δηλαδή στόχος του Ερσίν Τατάρ, είναι το ροκάνισμα του χρόνου, μέχρι την επόμενη διάσκεψη της Γενεύης, που εκεί πλέον, τα πράγματα δεν προδιαγράφονται ευοίωνα, σε ότι αφορά το αποτέλεσμα.