ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Θέλουν κατάργηση του κέρφιου και των SMS αλλά….

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Θέλουν κατάργηση του κέρφιου και των SMS αλλά….

Το άνοιγμα της εστίασης στις 16 Μαρτίου θα σηματοδοτήσει την επιστροφή σε μια υποφερτή καθημερινότητα, καθώς φαίνεται πως και οι αρμόδιοι έχουν αντιληφθεί  ότι ο κόσμος έχει κουραστεί και δεν αντέχει άλλο «εγκλεισμό».

Η Κύπρος βρίσκεται εδώ και ένα περίπου χρόνο μεταξύ διαταγμάτων και μέτρων με τις ζωές των πολιτών να αλλάζουν και τις ελευθερίες τους να «περιορίζονται». Ένας καφές, μια βόλτα, ένα δείπνο σε μια ταβέρνα έχουν λείψει από τους Κύπριους που περιμένουν από τις 16 Μαρτίου το «ξεκλείδωμα» της εστίασης.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις συζητήσεις που έγιναν μεταξύ  του συνδέσμου των ιδιοκτητών κέντρων αναψυχής και των αρμοδίων του Υπ. Υγείας για τη σύνταξη των πρωτοκόλλων που θα ρυθμίζουν το άνοιγμα τέθηκε και το θέμα της απαγόρευσης κυκλοφορίας αλλά και αυτό των SMS, χωρίς όμως να λάβουν συγκεκριμένη απάντηση.

Όπως αντιλαμβάνεστε, το άνοιγμα της εστίασης με το «κέρφιου» στις 21:00 δεν μπορούν να συμβαδίσουν ενώ ζήτημα είναι αν θα προστεθεί και τρίτο SMS μετά τις 16 του μήνα.

Φαίνεται ωστόσο πως η λύση ίσως βρεθεί κάπου στη μέση αφού εξετάζεται το ενδεχόμενο να δοθεί παράταση στο «κέρφιου» από τις 23:00 το βράδυ και όχι από τις 21:00 που ισχύει τώρα, ωστόσο οι αρμόδιοι εμφανίζονται διστακτικοί στην παραχώρηση και τρίτου SMS φοβούμενοι κατάχρηση του 8998 εν μέσω μάλιστα μια περιόδου πριν το Πάσχα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE