Έρχιουρμαν: «Έτοιμος για συμφωνία στα 6 από τα 7 σημεία» – Πού υπάρχει ακόμη διαφωνία
Ετοιμος για συμφωνία στα έξι από τα επτά σημεία στα οποία κατά τον ίδιο αναμένει πρόοδο ο ΓΓ του ΟΗΕ, δήλωσε ο Τ/κ ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμαν.

Αρχή έκανε ομάδα ποδηλατιστών από νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής 14 Μαρτίου, όπου ντυμένοι με τις αποκριάτικες στολές τους έφεραν το πνεύμα του καρναβαλιού στην πόλη που είναι και η βασίλισσα του θεσμού στην Κύπρο.
Στη συνέχεια οχήματα γεμάτα με μασκαράδες ξεχύθηκαν στους δρόμους και σύμφωνα με το πρόγραμμα των διοργανωτών η εκκίνηση της αυτοκινητιστικής πομπής αρχίζει από τον χώρο στάθμευσης στη Λεωφόρο Μακαρίου και θα λήξει στα φώτα τροχαίας Έναεριου.
Αισθητή είναι και η παρουσία της Αστυνομίας στους δρόμους της Λεμεσού, έτσι ώστε να τηρηθούν τα μέτρα σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.







Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




