ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Η εγρήγορση λειτουργού του γραφείου ευημερίας «έσωσε» τον 11χρονο στη Λεμεσό

Η εγρήγορση λειτουργού του γραφείου ευημερίας «έσωσε» τον 11χρονο στη Λεμεσό

Συγκλονισμένη η κοινή γνώμη με την είδηση ότι βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες σε εξετάσεις 11χρονου στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του themaonline το γραφείο ευημερίας και οι λειτουργοί έψαχναν εδώ και μέρες την οικογένεια του 11χρονου. Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ο πατέρας της οικογένειας, που θεωρείται ύποπτος για το περιστατικό και βρίσκεται σε προσωποκράτηση τεσσάρων ημερών, αφέθηκε ελεύθερος πρόσφατα από την φυλακή.

Ο 44χρονος εξερχόμενος των φυλακών επέστρεψε στην οικογένεια του ενώ μετακόμισαν από το μέχρι πρότινος σπίτι διαμονής της μητέρας και του ανήλικου προς άγνωστη διεύθυνση για τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Χθες εντοπίστηκαν από τη λειτουργό του γραφείου ευημερίας και σε αιφνίδια επίσκεψη της στο σπίτι που διαμένει πλέον η οικογένεια εντόπισε σε άσχημη κατάσταση των ανήλικο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του themaonline η λειτουργός διέγνωσε σωστά την κατάσταση και σε σχέση με τις ανάγκες και την επικινδυνότητα. Κάλεσε την αστυνομία και ασθενοφόρο για να μπορέσει να ολοκληρώσει τις ενέργειες της και να μεταφερθεί το παιδί στο νοσοκομείο. Η μητέρα την στιγμή επίσκεψης της λειτουργού βρισκόταν στην δουλειά.

Σε επικοινωνία μας με την διευθύντρια Τμήματος Κοινωνικής Ευημερίας, Μαρία Κυρατζή η ίδια δεν θέλησε να δώσει πληροφορίες λόγω προσωπικών και ευαίσθητων δεδομένων.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΛΕΜΕΣΟΣ: Βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες σε εξετάσεις 11χρονου – Θεωρείται ύποπτος ο πατέρας του

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top