ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στις Κεντρικές Φυλακές ο πατέρας του 11χρονου- Εκδόθηκε διάταγμα απομάκρυνσης από τους γονείς του

Στις Κεντρικές Φυλακές ο πατέρας του 11χρονου- Εκδόθηκε διάταγμα απομάκρυνσης από τους γονείς του

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού παρουσιάστηκαν σήμερα οι γονείς του 11χρονου όπου βρέθηκε προ ημερών σε ημιλιπόθυμη κατάσταση και εντοπίστηκαν στον οργανισμό του ναρκωτικές ουσίες.

Υπό κράτηση μέχρι την δίκη, 6 Απριλίου 2021, θα παραμείνει ο 44χρονος πατέρας του ανήλικου, καθώς δεν κατάφερε να εκπληρώσει τους όρους που τους επέβαλε το Δικαστηρίο για να παραμένει ελεύθερος.

Το δικαστήριο αρχικά δέχθηκε το αίτημα του 44χρονου να αφεθεί ελεύθερος υπό τους όρους. Να παραδώσει τα ταξιδιωτικά του έγγραφα και να μπει στο stop list, να καταβάλει ως εγγύηση 20.000 ευρώ, να παρουσιάζεται κάθε μέρα σε Αστυνομικό Σταθμό και να υπογράψει εγγύηση 2 χιλιάδων με αξιόχρεο εγγυητή. Το Δικαστήριο διέταξε όπως ο 44χρονος δε θα πλησιάζει τον ανήλικο σε απόσταση 300 μέτρων, χωρίς την παρουσία λειτουργού του Γραφείου Ευημερίας. Λόγω του ότι δεν μπορούσε να εκπληρώσει τους όρους οδηγήθηκε στις Κεντρικές Φυλακές μέχρι τη έναρξη της δίκης. Ο 44χρονος κατηγορούμενος αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για παραμέλησης ανηλίκου κατά παράβαση του περί παίδων νόμου, άσκηση ψυχολογικής βίας και το αδίκημα αμελών πράξεων που προκαλούν σωματική βλάβη.

Η μητέρα από την πλευρά της αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για παραμέλησης ανηλίκου κατά παράβαση του περί παίδων νόμου και άσκηση ψυχολογικής βίας. Η 40χρονη θα παραμείνει ελεύθερη με όρους, ενώ έχει υπογράψει εγγύηση 20 χιλιάδων ευρώ.

Όπως έχουμε αναφέρει ξανά ο 44χρονος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα, καθώς καταδικάστηκε για υπόθεση βίας σε βάρος των γονέων του. Ο ανήλικος βρίσκεται υπό τη φροντίδα του Γραφείου Ευημερίας ενώ διαμένει σε συγγενικά του πρόσωπα, ενώ εκδόθηκε διάταγμα απομάκρυνσης από τους γονείς του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έπεσε από τον δεύτερο όροφο οικίας 56χρονος - Κρίσιμα στο Νοσοκομείο

Κεντρικές Φυλακές: «Τσάκωσαν» το κρατούμενο που είχε αποδράσει – Πού εντοπίστηκε  

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Βόμβα σε club στον Πρωταρά: Στο κελί για 8 ημέρες ο 31χρονος – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Κατερίνα Στικούδη: «Κεκλεισμένων των θυρών» η βάφτιση του δεύτερου γιου της



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top