ΠΑΦΟΣ: Έκαναν 'φτερά' τα χρυσαφικά της - Εκμεταλλεύτηκαν την απουσία της οι 'ποντικοί'

ΠΑΦΟΣ: Έκαναν 'φτερά' τα χρυσαφικά της - Εκμεταλλεύτηκαν την απουσία της οι 'ποντικοί'

Υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, καταγγέλθηκε στις 22:30 της Παρασκευής 27/3 από γυναίκα, κάτοικο Έμπας, ότι διαρρήχθηκε η κατοικία της και κλάπηκαν διάφορα κοσμήματα, άγνωστης προς το παρόν αξίας, ενώ αυτή απουσίαζε.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και από επιτόπιες εξετάσεις διαπίστωσαν ότι η είσοδος επιτεύχθηκε από αλουμινένια μπαλκονόπορτα του σαλονιού, η οποία παραβιάστηκε με τη χρήση σκληρού αντικειμένου.

Η Αστυνομία συνέλεξε διάφορα τεκμήρια από την σκηνή με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Κάλπη χωρίς φαβορί: Η μάχη της 24ης Μαΐου και τα παζάρια της επόμενης μέρας-Προεκλογική ευθεία με φόντο την αβεβαιότητα

Η αντίστροφη μέτρηση για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου μπαίνει στην τελική της φάση, αλλά αντί για καθαρές γραμμές και προβλέψιμα σενάρια, το πολιτικό σκηνικό θυμίζει κινούμενη άμμο. Η Κύπρος οδηγείται σε μια εκλογική αναμέτρηση χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, με αυξημένο αριθμό κομμάτων και με μια κοινωνία που εμφανίζεται πιο απαιτητική, αλλά και πιο επιφυλακτική από ποτέ.

BEST OF TOTHEMAONLINE