Περίπου 3.000 χωρικοί από τη Μιανμάρ κατέφυγαν στην Ταϊλάνδη έπειτα από αεροπορικούς βομβαρδισμούς

Περίπου 3.000 χωρικοί από τη Μιανμάρ κατέφυγαν στην Ταϊλάνδη έπειτα από αεροπορικούς βομβαρδισμούς

Περίπου 3.000 κάτοικοι σε χωριά της πολιτείας Κάρεν στην νοτιοανατολική Μιανμάρ κατέφυγαν σήμερα στην Ταϊλάνδη έπειτα από τις αεροπορικές επιδρομές του στρατού σε μια περιοχή που τελεί υπό τον έλεγχο μιας εθνοτικής ένοπλης ομάδας, όπως έγινε γνωστό από μια οργάνωση ακτιβιστών και από τοπικά μέσα ενημέρωσης. 

Ο στρατός της Μιανμάρ εξαπέλυσε αεροπορικές επιδρομές σε πέντε περιοχές της συνοικίας Μουτράου, κοντά στο σύνορο, περιλαμβανομένου ενός καταυλισμού εκτοπισμένων, σύμφωνα με την Οργάνωση Γυναικών της Κάρεν.

"Προς το παρόν οι χωρικοί κρύβονται μέσα στη ζούγκλα καθώς περισσότεροι από 3.000 πέρασαν στην Ταϊλάνδη αναζητώντας καταφύγιο", ανέφερε ανακοίνωση της οργάνωσης.

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φωτογραφίες από τη σκηνή που βρέθηκε νεκρή η 49χρονη - Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών

Φωτογραφίες από τη σκηνή που βρέθηκε νεκρή η 49χρονη - Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες των Αρχών

Σε κινητοποίηση τέθηκαν οι Αρχές στο Παραλίμνι, μετά τον εντοπισμό νεκρής γυναίκας σε διαμέρισμα την Πέμπτη (27/11). 

BEST OF TOTHEMAONLINE