Θα γίνει κατακλυσμός και θα πέσει μετεωρίτης αν ψηφιστεί το Σύμφωνο Συμβίωσης λέει ο Πιτσιλλίδης (Βίντεο)

Θα γίνει κατακλυσμός και θα πέσει μετεωρίτης αν ψηφιστεί το Σύμφωνο Συμβίωσης λέει ο Πιτσιλλίδης (Βίντεο)

Προφανώς ο θεολόγος, Αντρέας Πιτσιλλίδης δεν μιλούσε σοβαρά, όταν απαντώντας σε ερώτηση τηλεθεατή που επικοινώνησε με την εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» για το Σύμφωνο Συμβίωσης, δήλωσε ότι θα γίνει κατακλυσμός και θα πέσει μετεωρίτης στη γη, σε περίπτωση που η Βουλή ψηφίσει σχετικό νομοσχέδιο για την κατοχύρωση δικαιωμάτων ομόφυλων ζευγαριών.

«Μα σοβαρολογείτε;» ρώτησε ο θεολόγος τον τηλεθεατή, ακούγοντας τον να ισχυρίζεται λίγο πολύ,  ότι το με την ψήφιση του Συμφώνου Συμβίωσης, χίλια μύρια κακά έπονται.

Ο τηλεθεατής, έκρινε ουσιαστικά ότι τα παιδιά θα συγχυστούν όταν ακούσουν ότι άτομα το ίδιο φύλου ζουν μαζί, με κατοχυρωμένα δικαιώματα που θα πηγάζουν μέσα από το Σύμφωνο Συμβίωσης.

Αφού άκουσε τα επιχειρήματα που προέταξε ο τηλεθεατής, ο Πιτσιλλίδης πρόσθεσε με ειρωνικό τρόπο «και όλα αυτά θα γίνουν και θα γίνει και ο κατακλυσμός του Νώε και θα πέσει και μετεωρίτης στη γη». 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Η διπλωματία δεν κινείται μόνο με δηλώσεις. Κινείται και με επιμονές, αλλά και με εκκωφαντικές σιωπές. Και τα όσα διαδραματίστηκαν από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Άγκυρα το τελευταίο 24ωρο, δείχνουν ότι στο Κυπριακό διαμορφώνεται ένα σκηνικό χαμηλών τόνων, αλλά υψηλής στρατηγικής σημασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE