ΚΥΠΡΟΣ

Το «ζουμί» της σύσκεψης ενώ έπεται συνέχεια…

Το «ζουμί» της σύσκεψης ενώ έπεται συνέχεια…

Μπαίνουν οι «πινελιές» σιγά – σιγά για τον τελικό κυπέλλου της 20ης Μαϊου. ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ συνεχίζουν τις διαβουλεύσεις μεταξύ τους, καθώς και με την ΚΟΠ και με τις άλλες αρμόδιες αρχές, ούτως ώστε να διεξαχθεί ένας αγώνας – γιορτή του «πληγωμένου» κυπριακού ποδοσφαίρου το βράδυ της μεθεπόμενης Τετάρτης στο ΓΣΖ.

Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκε σύσκεψη σε αίθουσα του γηπέδου όπου θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου της 20ης Μαϊου.

Η ενημέρωση που λάβαμε αναφέρει ότι η σύσκεψη αυτή έγινε μέσα σε πολύ καλό κλίμα, ενώ θα υπάρξει ακόμη μία συνάντηση (χωρίς να αποκλείεται να είναι δύο αυτές οι συσκέψεις που θα ακολουθήσουν ακόμη) την ερχόμενη βδομάδα, όπου θα αποφασιστούν και θα ανακοινωθούν τα μέτρα ασφαλείας, ούτως ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά τόσο κατά τη διάρκεια της «πορείας» των φιλάθλων στο ΓΣΖ όσο και όταν θα αποχωρήσουν από εκεί με το τέλος του αγώνα.

Αυτό που βγήκε, πάντως, προς τα έξω μετά και τη σύσκεψη μέσω πηγών μας και από τους δύο συλλόγους είναι η σύμπνοια απόψεων που υπήρχε από τους εκπροσώπους ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ με σκοπό, φυσικά, την ομαλή διεξαγωγή του τελικού.  Παρατηρείται, κοινή θέληση και από τις δύο ομάδες για να κυλήσουν όλα όπως πρέπει και να αποτελέσει γιορτή για όλους.

Στα μικρά – μικρά της σύσκεψης της Πέμπτης αναφέρθηκε διά στόματος Ανθούλη Μυλωνά πως τα εισιτήρια του τελικού κυπέλλου έχουν ήδη παραγγελθεί και πως τουλάχιστον μέχρι και τα μέσα της επόμενης βδομάδας θα είναι στην «κατοχή» ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ για να ξεκινήσει η προπώληση τους.

Επίσης, τη Δευτέρα (18 Μαϊου) το πρωί, εκτός απροόπτου, θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ η δημοσιογραφική διάσκεψη του τελικού με την παρουσία των προέδρων, προπονητών και αρχηγών των δύο ομάδων, του Προέδρου της ΚΟΠ και εκπροσώπου της χορηγού εταιρείας του θεσμού.  Το αίτημα για το ΓΣΠ ως χώρος της δημοσιογραφικής διάσκεψης έγινε από τη χορηγό εταιρεία τη Coca – Cola.

Σε ότι αφορά τις προπονήσεις των δύο ομάδων πριν τον τελικό κυπέλλου αυτές θα γίνουν μάλλον την παραμονή του αγώνα και συγκεκριμένα την Τρίτη, 19 Μαϊου.  Βέβαια, υπάρχει και η σκέψη από πλευράς ΑΠΟΕΛ να κάνει προπόνηση στο ΓΣΖ τη Δευτέρα, χωρίς να αποκλείεται, φυσικά, η Τρίτη, πριν όμως από αυτής της ΑΕΛ.

Τέλος, όπως συμβαίνει σε κάθε τελικό κυπέλλου εδώ και χρόνια θα υπάρξει σε κυκλοφορία και το Match Program αυτού του μεγάλου αγώνα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πάσχα στο σπίτι του θα κάνει ο παππούς Χρύσανθος - Αφέθηκε ελεύθερος ο 82χρονος

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top