ΠΤΩΜΑ – ΑΘΗΕΝΟΥ: Αιφνιδιαστικά ξανά στο χωράφι η Αστυνομία– Τι έψαχναν και τι εντοπίστηκε

ΠΤΩΜΑ – ΑΘΗΕΝΟΥ: Αιφνιδιαστικά ξανά στο χωράφι η Αστυνομία– Τι έψαχναν και τι εντοπίστηκε

Ξανά στο χωράφι όπου εντοπίστηκε η σορός της άτυχης γυναίκας μεταφέρθηκαν οι έρευνες των Αρχών.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδα μας μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας έσπευσαν την Τρίτη 6/4 στο χωράφι στην περιοχή Αθηένου με σκοπό και στόχο να εντοπιστούν νέα τεκμήρια που θα βοηθήσουν ώστε να «δέσουν» την υπόθεση δολοφονίας.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε από τη σκηνή έγινε συλλογή διαφόρων τεκμηρίων που πιθανόν να σχετίζονται με την υπόθεση, ενώ όπως πληροφορούμαστε εντοπίστηκαν και νέα κομμάτια οστών από τα άκρα του θύματος.

Υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι τα νέα οστά που εντοπίστηκαν θα βοηθήσουν τους ανθρωπολόγους να δώσουν απαντήσεις που μέχρι τώρα, η σορός δεν έχει δώσει παρά τις συνεχόμενες μέρες εξετάσεων.

Καθοριστικός παράγοντας ίσως να προκύψει και από τα τεκμήρια που έχουν σταλεί για επιστημονικές εξετάσεις, αφού αν εντοπιστεί DNA των συλληφθέντων για την υπόθεση, αυτό αυτομάτως τους «τοποθετεί» στη σκηνή όπου προσπάθησαν να «εξαφανίσουν» το πτώμα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Όλα στο τραπέζι στο Εθνικό Συμβούλιο: Κυπριακό, κρίση , Βάσεις και νέα μέτρα στήριξης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προήδρευσε σύσκεψης του Εθνικού Συμβουλίου στο Προεδρικό Μέγαρο, ενημερώνοντας την πολιτική ηγεσία για τα αποτελέσματα των επαφών του και τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό. Σύμφωνα με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, πραγματοποιήθηκε εκτενής ανταλλαγή απόψεων, με κοινή διαπίστωση την ανάγκη αξιοποίησης του χρόνου για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.