ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Το νέο θαύμα του Αγίου Εφραίμ σε Κύπριο – Οι Σταυροί στο σώμα του και τα καθαρά αποτελέσματα που το μαρτυρούν

Το νέο θαύμα του Αγίου Εφραίμ σε Κύπριο – Οι Σταυροί στο σώμα του και τα καθαρά αποτελέσματα που το μαρτυρούν

Το θαύμα που έζησε από τον Άγιο Εφραίμ κι έγινε καλά στην υγεία του εξιστόρησε Κύπριος μέσα από μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην σελίδα «Άγιος Εφραίμ - Ανέγερση μοναστηρίου στην Κύπρο - Χολέτρια Πάφος».

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνος Δ, όγκοι μεταστατικού καρκίνου ξεκίνησαν να εμφανίζονται σε διάφορα μέρη του σώματος του και να αναγκάζεται να υποβάλλεται σε εξειδικευμένες εξετάσεις και  χειρουργεία για την αφαίρεση τους.

Ο ίδιος υποστηρίζει ότι όλα ξεκίνησαν  τον Αύγουστο του 2020 όπου από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε ο δικό του Γολγοθάς. Πριν λίγο καιρό άκουσε ότι βρίσκονταν στην Κύπρο τα Ιερά λείψανα και οι Ιερές παντόφλες του Αγίου Εφραίμ εκ νέας Μάκρης στην Παναγία του Τράχωνα στην Λευκωσία, όπου τα πήγε για προσκύνημα. Έπειτα με λάδι του Αγίου σταύρωνε τον εαυτό του καθημερινά μέχρι που σύμφωνα με τον ίδιο, «Όταν πήγα για ύπνο το βράδυ, ένιωσα ένα βάρος από πάνω μου και κάποιο να μου λέεΙ,  "Ήρθα να σε κάνω καλά και εγώ θα είμαι ο γιατρός σου". "Χωρίς να βλέπω κάποιο πρόσωπο η κάτι, συνεχίζει να μου λέει "Αυτούς τους σταυρούς που θα αφήσω στο σώμα σου, θα μείνουνε για πάντα". Ξυπνάω μετά απότομα και βλέπω τις πιτζάμες μου σκισμένες και τρεις ολοκόκκινους Σταυρούς στα σημεία όπου είχα καρκίνο"

Προχώρησε σε εξετάσεις για να διαπιστώσουν στην συνέχεια ότι σήμερα έχει γίνει καλά, «Σήμερα λοιπόν έχουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων τα οποία και συγκρίθηκαν με τα προηγούμενα. Το αποτέλεσμα, ΟΛΑ να είναι πεντακάθαρα, να μην υπάρχει τίποτα και ακόμη και η ίδια η γιατρός να βάζει τα κλάματα από συγκίνηση μπροστά μου».

Αυτούσια η ανάρτηση από τη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Δ και κατάγομαι από το Καπούτι της Μόρφου αλλά τα τελευταία χρόνια είμαι μόνιμος κάτοικος της περιοχής Λατσιών. Τον περασμένο Αύγουστο του 2020 άρχισε ο δικός μου Γολγοθάς μιας και εμφανίστηκε ένα κουβάρι στο δεξί μου όρχι όπου μετά απο εξειδικευμένες εξετάσεις, έδειξε ότι είναι μεταστατικός καρκίνος με αποτέλεσμα να τον αφαιρέσουμε. Τρείς μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον περασμένο Νοέμβριο, έκανε μετάσταση στο δεξί μου χέρι. Μετά απο μαγνητική τομογραφία (MRI) φάνηκε ότι υπάρχουν δυο κουβάρια αλλά στην τελική μετά απο χειρουργείο όπου και έπρεπε να αφαιρεθούν, βρέθηκαν τρία. 19 Δεκεμβρίου του 2020, ξεκίνησε ο κύκλος των χημειοθεραπειών μου όπου ξαφνικά βρέθηκε κουβάρι στον αριστερό μου ώμο αυτή τη φορά αλλά και στο γόνατο. Οι γιατροί με ενημέρωσαν ότι είναι μικρότερο απο 2cm, γι’αυτό και δεν θα το πειράξουμε. Παράλληλα να πω ότι το χέρι μου δεν το ένιωθα. Σαν να ήταν μουδιασμένο συνεχώς και δύσκολα μπορούσα να κάνω κάποια κίνηση. Λίγο καιρό μετά το κουβάρι έφτασε το 1.9 cm και η ογκολόγος τότε μου είπε ‘’Κωνσταντίνε πρέπει τώρα να πάμε να το αφαιρέσουμε’’. Εκεί που πήγα να κάνω και πάλι εξειδικευμένες εξετάσεις φάνηκε απο το πουθενά πρήξιμο στο έντερο και κάποιες σκιές οι οποίες  ανησύχησαν την ογκολόγο και με προέτρεψε να πάω για γαστροσκόπηση. Το αποτέλεσμα να βρεθεί κουβάρι 0.3 cm όπου και αυτό ήταν μεταστατικός καρκίνος. Με ενημερώνει η ογκολόγος ότι τα αποτελέσματα δεν είναι καλά και πρέπει επειγόντως να αφαιρεθεί.

Εδώ θέλω να σημειώσω ότι είχα διαβάσει πως θα υπάρχουν για προσκύνημα τα ιερά λείψανα και οι ιερές παντόφλες του Αγίου Εφραίμ εκ νέας Μάκρης στην Παναγία του Τράχωνα στην Λευκωσία. Αν και ήμουνα εξαντλημένος και το σώμα μου ένιωθα να με εγκαταλείπει, πήγα στο προσκύνημα και παρόλη την ταλαιπωρία μιας και υπήρχε κοσμοσυρροή, κατάφερα να προσκυνήσω. Ξεχάστηκα όμως στο να πάρω λαδάκι του Αγίου, γι’ αυτό και λίγες μέρες μετά είδα πάλι μέσω facebook πως τα λείψανα μεταφέρθηκαν στην Ανθούπολη στην εκκλησία Μεταμορφωσεως του Σωτήρος. Πήγα και πάλι εκεί και αυτή τη φορά πήρα και λαδάκι του Αγίου με το οποίο και σταυρονόμουνα καθημερινά. Όταν πήγα για ύπνο το βράδυ, ένιωσα ένα βάρος από πάνω μου και κάποιο να μου λέεο,  ‘’Ήρθα να σε κάνω καλά και εγώ θα είμαι ο γιατρός σου’’. Χωρίς να βλέπω κάποιο πρόσωπο η κάτι, συνεχίζει να μου λέει ‘’Αυτούς τους σταυρούς που θα αφήσω στο σώμα σου, θα μείνουνε για πάντα’’. Ξυπνάω μετά απότομα και βλέπω τις πιτζάμες μου σκισμένες και τρεις ολοκόκκινους σταυρούς στα σημεία όπου είχα καρκίνο. Πήρα αμέσως την ογκολόγο μου και μου είπε πως έχει ζήσει και έχει δει πολλά θαύματα γι’αυτό να πάω να κάνουμε και πάλι εξετάσεις. Πήγα στον Άγιο Θέρισο όσοι γνωρίζουν για τις εξετάσεις που έπρεπε να γίνουν.

Σήμερα λοιπόν έχουμε τα αποτελέσματα των εξετάσεων τα οποία και συγκρίθηκαν με τα προηγούμενα. Το αποτέλεσμα, ΟΛΑ να είναι πεντακάθαρα, να μην υπάρχει τίποτα και ακόμη και η ίδια η γιατρός να βάζει τα κλάματα από συγκίνηση μπροστά μου. Τι είναι αυτό τώρα; Δεν είναι θαύμα; Δεν πρέπει να τον ευχαριστώ και να τον ευγνωμονώ για όσο ζώ;; Έταξα ότι πρέπει ο κόσμος να το μάθει το συντομότερο και αμέσως επικοινώνησα με τον κύριο Μάριο Χαπέρη και τον παρακάλεσα να το μοιραστεί με όλους εσάς τους πιστούς. Δοξάζω το όνομα σου Άγιε Εφραίμ μου.

Κωνσταντίνος

Ο Άγιος μας, ο Άγιος Εφραίμ, θέλει τα θαύματα του να ακούγονται. Δεν είναι τυχαίο που στο μοναστήρι του υπάρχουν δεκάδες τόμοι από βιβλία καταγράφοντας τα θαύματα του. Ο λόγος;;;Απλός... Ο κόσμος να ακούει, να μαθαίνει, και να έρθει κοντά του έτσι ώστε την ώρα που θα χρειαστεί ένα χέρι βοηθείας μιας ανώτερης δύναμης να μπορεί να τον επικαλεστεί.

Να θυμίσουμε ότι αυτή την 9 Απριλίου Παρασκευή με Κυριακή  11 Απριλίου όλοι οι φίλοι του Αγίου μπορούν να τον επισκεφτούν στο προγραμματισμένο ιερό προσκύνημα στην Σωτήρα Αμμοχώστου και συγκεκριμένα στον ιερό ναό της Αναστασεως του Σωτήρος. Όποιος χρειάζεται περισσότερα λεπτομέρειες μπορεί να επικοινωνήσει με τον κύριο Μάριο Χαπέρη στο 97659518

Βοήθεια μας ο Άγιος Εφραίμ ο Άγιος Πατέρας μας..

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Ανάλυση - Επίθεση Ισραήλ: Τι να περιμένουμε μετά το χτύπημα - Το Ιράν ενεργοποίησε συστήματα αεράμυνας

Στη Μέση Ανατολή και στις σχέσεις Ισραήλ και Ιράν είναι στραμμένα τα βλέμματα της διεθνούς κοινότητας για ακόμη μία φορά μετά το χτύπημα στο έδαφος της Τεχεράνης που αποδίδεται στο Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top