Μ. Χρυσοχοΐδης: Η Αστυνομία θα βρει τους ενόχους της δολοφονίας του Καραϊβάζ

Μ. Χρυσοχοΐδης: Η Αστυνομία θα βρει τους ενόχους της δολοφονίας του Καραϊβάζ

«Ειδεχθές έγκλημα» χαρακτήρισε τη δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοϊδης μετά τη συνάντηση που είχε, στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Έλληνα Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

 
Ο κ. Χρυσοχοϊδης συναντήθηκε με τον Έλληνα Πρωθυπουργό προκειμένου να τον ενημερώσει για τις εν εξελίξει έρευνες για τη δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, χθες στον Άλιμο.

«Πολύ γρήγορα, όπως κάνει πάντα η Ελληνική Αστυνομία, θα βρει τους ενόχους και θα τους παραδώσει στην δικαιοσύνη», δήλωσε ο κ. Χρυσοχοΐδης σημειώνοντας ότι η εντολή που έλαβε από τον Έλληνα Πρωθυπουργό είναι οι έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης να επισπευσθούν.
 
Παράλληλα, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρει ότι η «εν ψυχρώ δολοφονία του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ έχει σοκάρει όλη την κοινωνία».

«Συνάντησα τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη προκειμένου να ζητήσω τη γρήγορη εξιχνίαση της υπόθεσης. Με διαβεβαίωσε πως η Ελληνική Αστυνομία καταβάλλει κάθε προσπάθεια ώστε να βρεθούν οι ένοχοι. Στην οικογένειά του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια», καταλήγει.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

«Καμπανάκι» στη Βουλή: Κρίσιμη η συνεργασία με Τ/κ για τον αφθώδη πυρετό - Προειδοποιήσεις για νέο κύμα

Την ανάγκη για συντονισμό δράσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του αφθώδους πυρετού, μαζί με την τουρκοκυπριακή κοινότητα, ανέδειξαν κατά τη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Γεωργίας την Τρίτη, τόσο οι η Υπουργός Γεωργίας Μαρία Παναγιώτου, εκπρόσωποι της Κυβέρνησης και λειτουργοί του κράτους, όσο και Βουλευτές και εκπρόσωποι αγροτικών οργανώσεων.