Πρόστιμο «καμπάνα» σε διευθυντή γηπέδων ποδοσφαίρου για παραβίαση των διαταγμάτων

Πρόστιμο «καμπάνα» σε διευθυντή γηπέδων ποδοσφαίρου για παραβίαση των διαταγμάτων

Στο πλαίσιο των ελέγχων που έγιναν για εφαρμογή των μέτρων που αφορούν τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο, από τις 6 το πρωί χθες, μέχρι τις 6 το πρωί σήμερα, διενεργήθηκαν 10,987 έλεγχοι παγκύπρια και καταγγέλθηκαν 167 πολίτες για διάφορες παραβάσεις αναφορικά με την πιο πάνω νομοθεσία, ενώ επίσης έγιναν 7 καταγγελίες που αφορούσαν σε υποστατικά.  

Στην πλειονότητα τους, οι καταγγελίες πολιτών αφορούσαν διακινήσεις χωρίς την εξασφάλιση σχετικής έγκρισης μέσω γραπτού μηνύματος ή την κατοχή των απαραίτητων βεβαιώσεων και τη μη χρήση προστατευτικής μάσκας.  

Όσον αφορά τις καταγγελίες σε υποστατικά, στη Λευκωσία καταγγέλθηκε ο διευθυντής γηπέδων ποδοσφαίρου, με χρηματικό πρόστιμο ύψους 8.000 αφού, στα εν λόγω γήπεδα υπήρχαν περισσότερα άτομα και έπαιζαν ποδόσφαιρο, απ΄ ότι επιτρέπεται στον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο.

Επίσης, καταγγέλθηκαν ακόμη έξι υπεύθυνοι υποστατικών, δύο στη Λεμεσό, ένας στη Λάρνακα και τρεις στην Αμμόχωστο σχετικά με παραβιάσεις του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εντυπωσιακές εικόνες από την είσοδο του βασιλιά καρνάβαλου στην Πάφο υπό βροχή - Το άρμα με το μαγεμένο δάσος - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Εκοιμήθη ο πατήρ Γεώργιος: Πένθος σε κοινότητα της Λευκωσίας - Σε λαϊκό προσκύνημα το σκήνωμα του
Τι συμβαίνει στο Παιδοογκολογικό; Διαρροές νερού, έντονος θόρυβος- Οι εξηγήσεις του ΟΚΥπΥ
Ανθρωπιστικός Διάδρομος: Μεταφορά γευμάτων από την Κύπρο στη Γάζα – «Συνεργασία για να φτάσουμε σε οικογένειες» - Δείτε βίντεο
Θρίλερ στη Λάρνακα: Αντικρουόμενες εκδοχές για τον θάνατο 72χρονης - Τι λέει η εγγονή, τι απαντά ο ΟΚΥπΥ - Βίντεο
Τρόμος σε πτήση: Κινητήρας εξερράγη στον αέρα, το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση, δείτε βίντεο
Άνοιξαν νέες θέσεις εργασίας στο Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας - Μέχρι πότε μπορείς να υποβάλεις αίτηση - Όλες οι λεπτομέρειες

 

 

 

Φυτιρής: Αυτές είναι οι τρεις επιλογές που δίνει στην Annie Alexoui για να τερματιστεί το «σήριαλ»

Φυτιρής: Αυτές είναι οι τρεις επιλογές που δίνει στην Annie Alexoui για να τερματιστεί το «σήριαλ»

Τρεις συγκεκριμένες επιλογές για την υποβολή κατάθεσης και στοιχείων έχει στη διάθεσή της η Ιωάννα Φωτίου (Annie Alexoui), δήλωσε στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Κώστας Φυτιρής, ο οποίος τόνισε ότι στόχος είναι να προχωρήσει η διερεύνηση και «να μην γίνεται σήριαλ» μια υπόθεση, που απασχολεί την κοινωνία.