Συνάντηση ΠτΒ με Πρέσβη της Ιαπωνίας στη Λευκωσία

Συνάντηση ΠτΒ με Πρέσβη της Ιαπωνίας στη Λευκωσία

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων δρ Αδάμος Αδάμου, δέχθηκε σήμερα τη νέα Πρέσβη της Ιαπωνίας στη Λευκωσία, κα Izumi Seki.

Καλωσορίζοντας την Πρέβη, o δρ Αδάμου αναφέρθηκε στις καλές σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών και εξέφρασε τη βούληση για περεταίρω ενδυνάμωση των διακοινοβουλευτικών σχέσεων Κύπρου – Ιαπωνίας, σε όλα τα επίπεδα. Η κα Seki εξέφρασε τη δέσμευσή της προς αυτή την κατεύθυνση. 

Ο Πρόεδρος της Βουλής ευχαρίστησε, εξάλλου, την Πρέσβη της Ιαπωνίας για τη στάση αρχών που τηρεί η χώρα της στο Κυπριακό πρόβλημα στη βάση των σχετικών Ψηφισμάτων των Ηνωμένων Εθνών.

Συζητήθηκαν, τέλος, η πορεία της πανδημίας του covid-19 στις δύο χώρες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Εθνικό Συμβούλιο: «Δεν υπάρχει επιλεκτική ανάγνωση των ψηφισμάτων» - Αποτίμησαν τα αποτελέσματα της συνάντησης ΠτΔ-Έρχιουρμαν

Χαιρετίζουμε τη χθεσινή αναφορά στο κοινό ανακοινωθέν στα ψηφίσματα του ΣΑ των ΗΕ, μια αναφορά που αποτελεί προσήλωση στο διεθνές δίκαιο την οποία επιδιώκουμε και θεωρούμε ως θωράκιση και πυξίδα, είπε απόψε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE