ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Στις 23 Απριλίου ξανά ενώπιον Κακουργιοδικείου οι δύο για τον φόνο στη Χλώρακα

Στις 23 Απριλίου ξανά ενώπιον Κακουργιοδικείου οι δύο για τον φόνο στη Χλώρακα

Αναβλήθηκε σήμερα η διαδικασία ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου, που συνεδριάζει στην Πάφο, σε σχέση με την υπόθεση φόνου 20χρονου στην περιοχή “Βρέξη” της Χλώρακας. Ενώπιον του Κακουργιοδικείου προσήχθησαν οι δύο κατηγορούμενοι ηλικίας 22 και 25 ετών, οι οποίοι καταζητούνταν για περίοδο 8 μηνών περίπου  για την υπόθεση του φόνου.

 

Η σημερινή δικάσιμος αναβλήθηκε καθώς ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής δεν κατέστη δυνατόν να παραστεί. Κατόπιν τούτο το Μόνιμου Κακουργιοδικείο που συνεδριάζει στην Πάφο, με πρόεδρο τον Δημήτριο Κίτσιο και παρέδρους τις Μάρω Παπαδήμα και Τούλα Παπαπέτρου, ανέβαλε την ακροαματική διαδικασία και επανόρισε την υπόθεση για τις 23 Απριλίου του 2021 και ώρα 09:00 το πρωί για σκοπούς ακρόασης.

Οι δύο κατηγορούμενοι έχουν απαντήσει μη παραδοχή στις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν. Ο συνήγορος υπεράσπισής τους, δικηγόρος Αλέξανδρος Αλεξάνδρου ανέφερε πως έχει γίνει ήδη ανταλλαγή απόψεων της υπεράσπισης μαζί με τον εκπρόσωπο της Κατηγορούσας Αρχής για την τροποποίηση του κατηγορητηρίου. 

Ο κ. Αλεξάνδρου εισηγήθηκε σε προηγούμενη δικάσιμο όπως διαφοροποιηθεί η κατηγορία που αντιμετωπίζει ο ένας εκ των πελατών του, από φόνο εκ προμελέτης σε ανθρωποκτονία και κατόπιν τούτου, αναμένεται η απόφαση από την Νομική Υπηρεσία για το αν θα διαφοροποιηθεί ή όχι η κατηγορία. Και για τον δεύτερο κατηγορούμενο ανέφερε ότι παρείχε συνδρομή στον πρώτο για να διαφύγει.

Όσον αφορά την υπόθεση των υπόλοιπων εννέα κατηγορούμενων, αυτή ορίστηκε για τις 24 Ιουνίου του 2021 και ώρα 09:00 το πρωί για σκοπούς ακρόασης.

Σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, το βράδυ της 10ης Απριλίου, σε σημείο παρά το δρόμο Χλώρακας – Κάτω Πάφου, μετά από λογομαχία με άλλα πρόσωπα, ο 20χρονος δέχθηκε επίθεση με μαχαίρι, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Στο σημείο είχαν σπεύσει μέλη της Αστυνομίας για εξετάσεις και μετά από πολύωρες έρευνες, το πρωί της επόμενης μέρας εντόπισαν τη σορό του θύματος, κρυμμένη σε κοίτη ποταμού στην περιοχή Χλώρακας.

 

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Εκτός Πινδάρου η Νιόβη Παρισσινού - Τέλος ο ΔΗΣΥ για την πρώην Αναπληρώτρια Κυβερνητική Εκπρόσωπο

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Βρέθηκαν για ώρες στο σημείο της απόπειρας φόνου οι ανακριτές – Η κατάσταση της υγείας του θύματος

Στον Αρχηγό Αστυνομίας με οδηγίες ΓΕ για ποινική διερεύνηση το πόρισμα για χειραγώγηση αγώνων ποδοσφαίρου

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν

Υπόθεση Μονής Αββακούμ: Σιωπή από Ιερά Σύνοδο - Τι γίνεται με τα χρονικά περιθώρια της έρευνας



Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Υποβλήθηκαν οι υποψηφιότητες για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους - Όλα όσα έγιναν

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μετέφερε τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top