ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δεν δίνει συγχωροχάρτι η Α. Κυριακίδου στον Ματσάκη – Πως σχολιάζει την επιστροφή του στο ΔΗΚΟ (Bίντεο)

Δεν δίνει συγχωροχάρτι η Α. Κυριακίδου στον Ματσάκη – Πως σχολιάζει την επιστροφή του στο ΔΗΚΟ (Bίντεο)

Δυσαρεστημένη παρουσιάζεται η Βουλευτής του ΔΗΚΟ, Αθηνά Κυριακίδου με την επιστροφή του Μάριου Ματσάκη στο Δημοκρατικό Κόμματα. Η κυρία Κυριακίδου δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει τους λόγους για τους οποίους ο Βουλευτής είχε δει την πόρτα της εξόδου επί Προεδρίας Καρογιάν.

 

Νέοι τριγμοί στο ΔΗΚΟ, με την επιστροφή του πρώην Βουλευτή του, Μάριου Ματσάκη, αφού στελέχη που ανήκουν κυρίως στο στρατόπεδο Καρογιάν, δεν είδαν με καθόλου καλό μάτι την εξέλιξη, παρά το γεγονός ότι με την εκλογή της νέας ηγεσίας, κατέστη σαφές ότι η πόρτα είναι ανοικτή για τους διαγραφέντες.

Φιλοξενούμενη στην εκπομπή «Έχεις Μέσον», η κυρία Κυριακίδου δεν δίστασε να δείξει την απαρέσκεια της για την επανένταξη του Μάριου Ματσάκη στους κόλπους του ΔΗΚΟ και εξηγώντας το γιατί, υπενθύμισε δύο ολισθήματα, όπως θεωρήθηκαν τότε, που έγιναν από πλευράς Ματσάκη και συνέτειναν στη διαγραφή του.

Το πρώτο ήταν η ξεκάθαρη αποκήρυξη της επίσημης διακηρυγμένης  θέσης του κόμματος, για λύση Διζωνικής Δικοινοτικής Ομοσπονδίας και ταύτιση του με λύση δύο κρατών και το δεύτερο την αποτυχία εκλογές του Τάσσου Παπαδόπουλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας, το 2008, λόγω της υποψηφιότητας Ματσάκη.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top