ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Aνατριχιαστικές λεπτομέρειες από την καταγγελία βιασμού 14χρονης στο Παλαιχώρι

Aνατριχιαστικές λεπτομέρειες από την καταγγελία βιασμού 14χρονης στο Παλαιχώρι

Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα νέο περιστατικό σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης, αυτή τη φορά στο Παλαιχώρι.Η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικης βρίσκεται ενώπιον της κυπριακής Δικαιοσύνης και οι λεπτομέρειες είναι ανατριχιαστικές.

Ταυτόχρονα με τις ερωτικές σχέσεις που σύναψε με τη μητέρα, βίαζε και την 14χρονη κόρη της, η οποία δεν ήταν σε θέση να προσδιορίσει τον αριθμό των περιπτώσεων που ο 45χρονος κάτοικος Παλαιχωρίου ήρθε σε συνουσία μαζί της, ή την υποχρέωνε -όταν ήταν σε έμμηνη ρύση- να του κάνει στοματικό έρωτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες για βιασμό ανήλικων κοριτσιών στην Κύπρο - Νέα καταγγελία διερευνά η αστυνομία

Σύμφωνα με την εφηρίδα “Φιλελεύθερος” τα αδικήματα άρχισαν να διαπράττονται λίγο πριν τα Χριστούγεννα του 2014 και συνεχίστηκαν μέχρι και πριν από τρεις εβδομάδες. Αποκαλύφθηκαν δε όταν ο 45χρονος κατάγγειλε τη 14χρονη στη μητέρα της ότι έχει σεξουαλικές σχέσεις με κάποιον οικογενειακό φίλο.

Η μητέρα μίλησε με την κόρη της για τη συγκεκριμένη καταγγελία, οπότε η μικρή αποκάλυψε τη σεξουαλική εκμετάλλευση που ετύγχανε από τον εραστή της μητέρας.

Η ανήλικη πρόσθεσε πως κάθε φορά που ο 45χρονος ερχόταν σε συνουσία μαζί της ένιωθε σωματικό πόνο και μια άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η 14χρονη ξεκαθάρισε επίσης ότι με τον οικογενειακό τους φίλο δεν είχε οποιαδήποτε σεξουαλική σχέση, ούτε και ο άνθρωπος προσπάθησε ποτέ να την πλησιάσει.

Μετά την ομολογία της παραπονούμενης η μητέρα αποτάθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας, όπου η 14χρονη έδωσε κατάθεση αναφέροντας ότι αμέσως μετά που η μητέρα της συνήψε ερωτικές σχέσεις με τον ύποπτο, ο τελευταίος άρχισε να την πλησιάζει ερωτικά, λέγοντας της ότι έχει μεγαλώσει και ότι έπρεπε να αρχίσει να σκέφτεται το ενδεχόμενο να έχει σεξουαλικές σχέσεις.

Ο ύποπτος της έστελνε επίσης παρόμοια μηνύματα μέσω του κινητού του τηλεφώνου.

Στη συνέχεια, ο 45χρονος με σκοπό να έρθει σε συνουσία με την ανήλικη, την απείλησε ότι θα έλεγε στη μητέρα της ότι αυτή είχε σεξουαλικές επαφές με άλλα άτομα και έτσι θα την πείσει (τη μητέρα) να τοποθετήσει κάμερες παρακολούθησης στο σπίτι για να την παρακολουθεί, κάνοντας έτσι τη ζωή της πιο δύσκολη.

Υπό το κράτος της απειλής αυτής και του φόβου που προκαλούσε ο ύποπτος στη μικρή, έγινε η πρώτη συνουσία και συνεχίστηκαν και άλλες, στο σπίτι του υπόπτου και σε μια μικρή αποθήκη σε υποστατικό του.

Η παραπονούμενη ανέφερε πως ο ύποπτος ερχόταν σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή μαζί της χωρίς τη χρήση προφυλακτικού, και αυτό γινόταν με απειλές και εκφοβισμούς από μέρους του 45χρονου. Η ανήλικη αποκάλυψε παράλληλα ότι εκμυστηρεύτηκε τα συμβάντα με τον εραστή της μητέρας της σε μια φίλη της, η οποία είναι και αυτή ανήλικη.

Αρνείται κάθε ανάμειξη ο ύποπτος

Μετά τη λήψη των καταθέσεων από τη μητέρα και την κόρη, η Αστυνομία συνέλαβε τον ύποπτο και του ανακοίνωσε τους λόγους της σύλληψής του, οπότε αυτός αρνήθηκε κάθε ανάμιξη στην υπόθεση και ισχυρίστηκε ότι αυτά που του καταμαρτυρούν είναι «ούλλα ψέματα».

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι και στα υποστατικά του εντοπίστηκαν και παραλήφθηκαν για εξετάσεις δύο usb και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο ύποπτος προσήχθη χθες ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου εκδόθηκε εναντίον του διάταγμα οκταήμερης κράτησης .Mέχρι εκείνη την ώρα είχαν ληφθεί τέσσερις καταθέσεις, αλλά αναμένεται να ληφθούν ακόμα 30 καταθέσεις από όλες τις ελεύθερες πόλεις. Επίσης, θα αναζητηθεί μαρτυρία από γείτονες του υπόπτου και θα διενεργηθεί ιατροδικαστική εξέταση στο θύμα.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ιδού το «τέρας» που βίασε 6χρονη στη Λευκωσία (ΦΩΤΟ)

Προσπάθησαν να τον βιάσουν στα οκτώ του χρόνια – Γνωστός Έλληνας τραγουδιστής αποκαλύπτει το δράμα που έζησε (VIDEO)

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top