ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Γυμναστήριο μόνο με αρνητικό rapid test - Όλες οι πληροφορίες

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΙΟΣ: Γυμναστήριο μόνο με αρνητικό rapid test - Όλες οι πληροφορίες

Στη σύσκεψη της επιστημονικής ομάδας τέθηκαν επί τάπητος διάφοροι τομείς που έχουν πληγεί από τη διασπορά του κορωνοιού στο νησί μας.

Ένας εξ’αυτών ήταν και τα γυμναστήρια, καθώς όπως πληροφορούμαστε ‘έπεσε’ στο τραπέζι υπό τη μορφή σύστασης η ανάγκη για παρουσίαση αρνητικού rapid test σαν ένα επιπλέον μέτρο περιορισμού της μετάδοσης.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του ThemaOnline αν και η συζήτηση γύρω από τα γυμναστήρια δεν διήρκεσε πάνω από 3-4 λεπτά -ενώ ξεκαθαρίζεται πως αφορά απλά συστάσεις- και βρέθηκε σαν θέμα συζήτησης -μεταξύ πολλών άλλων- εκφράστηκε η άποψη πως θα μπορούσε να ζητηθεί όπως όσοι επιθυμούν να μεταβούν σε γυμναστήριο να υποχρεούνται να επιδείξουν αρνητικό τεστ 72 ωρών.

Με αυτό τον τρόπο θεωρείται πως παρέχεται ένα έξτρα τείχος προστασίας καθώς θα υπάρχει μεγαλύτερος και πιο ενδελεχής έλεγχος σε όσους εισέρχονται στα γυμναστήρια ‘αναγκάζοντας‘ το κοινό να σπεύσει να υποβληθεί σε εξέταση.

Πέραν αυτού μας αναφέρθηκε πως κάτι τέτοιο δεν αναμένεται να δημιουργήσει ιδιαίτερο πρόβλημα στους θαμώνες των γυμναστηρίων αφού ούτως ή αλλιώς είναι πάρα πολύ μεγάλο το ποσοστό του πληθυσμού που πλέον υποχρεούται από τον εργασιακό του χώρο να υποβάλλεται σε εβδομαδιαία βάση σε εργαστηριακό έλεγχο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τατάρ: «Χωρίς αναγνώριση της κυριαρχίας μας δεν ξεκινούν διαπραγματεύσεις» – Απορρίπτει ξανά τη λύση ομοσπονδίας

Τατάρ: «Χωρίς αναγνώριση της κυριαρχίας μας δεν ξεκινούν διαπραγματεύσεις» – Απορρίπτει ξανά τη λύση ομοσπονδίας

Ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, έθεσε εκ νέου ως προϋπόθεση για την έναρξη διαπραγματεύσεων την αποδοχή της «κυριαρχίας» της τουρκοκυπριακής πλευράς, χαρακτηρίζοντας τη διαδικασία για λύση ομοσπονδίας «κενό περιεχομένου λόγο που έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν».

BEST OF TOTHEMAONLINE