LIFESTYLE

Γέμισαν οι δρόμοι με ομοφυλόφιλους! Αλίμονο τους αν περάσει ο Ματσάκης από Vienna μεριά (ΦΩΤΟ)

Γέμισαν οι δρόμοι με ομοφυλόφιλους! Αλίμονο τους αν περάσει ο Ματσάκης από Vienna μεριά (ΦΩΤΟ)

Mέχρι και τα σύμβολα στα φανάρια άλλαξαν στη Βιέννη, ενόψει του 60ου διαγωνισμού της Eurovision, που θα διεξαχθεί στις 23 Μαΐου.

Οι φωτεινοί σηματοδότες πλέον απεικονίζουν ομοφυλόφιλα ζευγάρια, με καρδούλες ανάμεσά τους, σε «κόκκινο» και «πράσινο».

Είμαστε σίγουροι, πως σε περίπτωση που περάσει έστω και τυχαία από την ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, ο πρώην ευρωβουλευτής Μάριος Ματσάκης θα γίνει έξαλλος, ενώ καθόλου παράξενο δεν είναι να διοργανώσει και πορεία διαμαρτυρίας!

Βέβαια το ίδιο ισχύει και για τον Θεμιστοκλέους και τον κάθε Θεμιστοκλέους που με κάθε ευκαιρία ρίχνουν τα πυρά τους εναντίον της ΛΟΑΤ κοινότητας.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο της Υπηρεσίας Φωτισμού της πόλης, η καμπάνια έχει ως σκοπό να δείξει πως η αυστριακή πρωτεύουσα είναι «ανοιχτόμυαλη» αλλά και να αυξήσει την ασφάλεια στους δρόμους, αφού οι πρωτότυπες φιγούρες προσελκύουν την προσοχή τόσο των οδηγών όσο και των πεζών.

Το Reuters αναφέρει πως η Βιέννη θα φιλοξενήσει επίσης μια «Life Ball» φιλανθρωπική εκδήλωση στις 16 Μαΐου για να συγκεντρώσει τα χρήματα για την καταπολέμηση του HIV και του AIDS. Ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι η Σαρλίζ Θερόν και ο Γάλλος σχεδιαστής μόδας, Ζαν Πολ Γκοτιέ, μαζί με την περσινή νικήτρια του ευρωπαϊκού τραγουδιού Κοντσίτα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top