LIFESTYLE

Η άβολη στιγμή της Βανδή στο «The Voice 2» - Η ατάκα του Ρέμου και η «μπηχτή» για την Βίσση (VIDEOS)

Η άβολη στιγμή της Βανδή στο «The Voice 2» - Η ατάκα του Ρέμου και η «μπηχτή» για την Βίσση (VIDEOS)

Λίγο μετά τις 13.00 δημοσιογράφοι από όλα τα μέσα άρχισαν να συγκεντρώνονται στον χώρο του Hilton, με αφορμή το κάλεσμα του ANT1 στο press junket, για την έναρξη των Live του «The Voice». Όλα τα στελέχη του δημοφιλούς show ήταν εκεί φυσικά και έδωσαν το παρών, μιλώντας στις κάμερες και σε όλους τους δημοσιογράφους που, εννοείται, ότι είχαν πολλές ερωτήσεις να τους κάνουν.

H press comferance ξεκίνησε με τον Γιάννη Λάτσιο να παίρνει το λόγο και να κάνει μία εισαγωγή για το show, δίνοντας έπειτα πάσα στους δημοσιογράφους, ώστε να ξεκινήσουν οι ερωτήσεις στους 4 coaches.



H άβολη στιγμή

Όπως γίνεται σε κάθε παρουσίαση, δε θα μπορούσε να λείψει μία-έστω και μικρή-στιγμή αμηχανίας. Κι αυτή ήρθε όταν μία ερώτηση απευθύνθηκε στη Δέσποινα Βανδή, σχετικά με το επεισόδιο των blind auditions, και το περιστατικό με την Πατρίτσια Άμπραχαμς, όταν η coach, χαρακτήρισε τη συμπεριφορά της «αντιεπαγγελματική». Η γνωστή τραγουδίστρια ξαφνιάστηκε με την ερώτηση και αρκέστηκε απλά να απαντήσει πως «νομίζω ότι σας κάλυψα με τα όσα είπα στο επεισόδιο που μεταδόθηκε. Γιατί να επαναφέρουμε τώρα το θέμα και να το ανακυκλώνουμε;». Ρόλο «πυροσβέστη» ανέλαβε ο Γιάννης Λάτσιος που επενέβη και γλύτωσε από τη δύσκολη θέση την τραγουδίστρια, τελειώνοντας τη συζήτηση εκεί.



O Ρέμος, η Βανδή και η… Άννα Βίσση

Το επόμενο σκηνικό που έκανε την αίθουσα να ξεκαρδιστεί στα γέλια ήταν όταν οι 4 coaches, κλήθηκαν να πουν ποιον συνάδελφό τους θα έφερναν στη θέση τους, σε ένα από τα Live, αν εκείνοι δεν ήταν δυνατό να παραβρεθούν. Το λόγο πήρε ο Αντώνης Ρέμος, που ανέφερε το όνομα της Άννας Βίσση, λέγοντας: «για να τη δω να κάθεται δίπλα σου», είπε απευθυνόμενος στη Δέσποινα Βανδή, με εκείνη να χαμογελά συγκρατημένα και όλο το κοινό ξεσπά σε γέλια. Φυσικά, δεν τον άφησε χωρίς απάντηση η τραγουδίστρια, αφού τον αποστόμωσε λέγοντάς του: «θες να πω κι εγώ ένα όνομα να πέσουν όλοι κάτω;», εννοώντας φυσικά τον Νότη Σφακιανάκη, με τον οποίο ο λαϊκός τραγουδιστής έχει μία διαμάχη το τελευταίο διάστημα.



Όμορφη στιγμή

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ερωτήσεων και της συνομιλίας με τους δημοσιογράφους, οι 4 coaches παρουσίασαν τις ομάδες τους, όπου η κάθε μία τραγούδησε από δύο κομμάτια, μαγεύοντας με την ερμηνεία τους όλους τους παρεβρισκομένους…

melina vandi

Η απολογία της Δέσποινας Βανδή

Μιλώντας στις κάμερες, η δημοφιλής τραγουδίστρια άδραξε την ευκαιρία και έδωσε τη δική της εκδοχή στο περιστατικό που την ήθελε σε πρόσφατη συναυλία που έδωσε στη Γερμανία με τον Στέλιο Ρόκκο, να αποχωρεί μετά το τέλος του προγράμματός της και να μη δώσει κανένα αυτόγραφο. «Το έμαθα και εγώ προς μεγάλη μου έκπληξη. Όταν τελείωσε το πρόγραμμά ήταν ήδη 6 η ώρα και συνειδητοποίησα πως έπρεπε να φύγω από το ξενοδοχείο που έμενα, σε μια ώρα. Και να κάνω ένα ταξίδι δυο ωρών για να πάω στην επόμενη πόλη που είχαμε νέα εμφάνιση. Ρώτησα αν έχουμε χρόνο για να μείνω και μου είπαν πως έπρεπε να πάω στο ξενοδοχείο για να μαζέψω τα πράγματά μου. Ρώτησα τους διοργανωτές, αλλά δεν υπήρχε χρόνος», είπε η Δέσποινα Βανδή.

coaches

Ο εκνευρισμός της Μελίνας Ασλανίδου

Τη στιγμή που και οι 4 coaches στήθηκαν μπροστά στο baner για να μιλήσουν στις κάμερες, οι δημοσιογράφοι ήταν κάπως… αιχμηροί στις ερωτήσεις τους, φέρνοντας στο προσκήνιο ερωτήσεις και κρητικές σκληρές για το «The Voice» με αποτέλεσμα η Μελίνα Ασλανίδου να αισθανθεί πολύ άβολα. Αυτός ήταν και ο λόγος που ήταν λιγομίλητη. Ενώ μετά το τέλος των δηλώσεων δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για το συμβάν στον περίγυρό της.



Η φασαρία της… γαλαρίας!

Δεν ξέρουμε αν ο Μιχάλης Κουϊνέλης έχει την πιο δυνατή ομάδα φέτος, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, σίγουρα όμως η «τάξη» του είναι η πιο φασαριόζικη… Τι εννοούμε; Την ώρα της συνέντευξης τύπου, όποτε ο coach του παιχνιδιού έλεγε το μότο του, δηλαδή, «τρελαίνομαι» ή απευθυνόταν στην ομάδα του, όλα τα παιδιά σήκωναν στο πόδι την αίθουσα με τα χειροκροτήματα και τις επευφημίες τους.






peoplegreece

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top