Α. Κυπριανού: «Θα αμφισβητήσουμε το αποτέλεσμα των εκλογών» - «Δεν αποκλείεται να διεκδικήσουμε αποζημιώσεις»

Α. Κυπριανού: «Θα αμφισβητήσουμε το αποτέλεσμα των εκλογών» - «Δεν αποκλείεται να διεκδικήσουμε αποζημιώσεις»

Ακόμα και το αποτέλεσμα των εκλογών θα αμφισβητήσεις το ΑΚΕΛ και χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο να διεκδικήσουν αποζημιώσεις για την απόρριψη από τον Έφορο Εκλογής του ονόματος του εκλογικού του συνδυασμού.

Σε δηλώσεις του πριν την υποβολή υποψηφιοτήτων του κόμματος ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού ανέφερε, «Σεβόμαστε την απόφαση του Δικαστή. Το ΑΚΕΛ θα αποταθεί όπου χρειάζεται για να διεκδικήσει όλα τα νόμιμά του δικαιώματα. Επιχειρούν να διαγράψουν ιστορία 30 ετών με μια μονοκονδυλιά. Το ΑΚΕΛ θα διεκδικήσει όλα τα νόμιμά του δικαιώματα. Υποβάλλονται ενστάσεις και επαναλαμβάνω αυτό που είπα πριν με ό,τι κι αυτό συνεπάγεται. Δεν αποκλείεται να διεκδικήσουμε αποζημιώσεις. Θα σεβαστούμε την απόφαση του Δικαστή. Θα κάνουμε τα πάντα μέχρι τέλους. Σίγουρα θα αμφισβητήσουμε το αποτέλεσμα των εκλογών. Μετά από 30 χρόνια επαναλαμβάνω. Θα το διεκδικήσουμε στα δικαστήρια. Είναι το ΑΚΕΛ που είναι το κόμμα και το άλλο είναι ο συνδυασμός».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Ξεκάθαρο μήνυμα Φίτο για το Κυπριακό - «Πολύ σημαντικό να συμβάλουμε θετικά»

Η ΕΕ  στέλνει ένα πολύ ξεκάθαρο μήνυμα, ότι επιθυμεί να συμμετέχει με σημαντικό ρόλο στη διαδικασία των ΗΕ για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Ειδικός Απεσταλμένος της ΕΕ για το Κυπριακό κ. Ραφαέλε Φίτο, ο οποίος έγινε το πρωί δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE