Δρ. Κωστρίκης για πανηγυρισμούς Ομόνοιας: «Η τέλεια συνταγή για μετάδοση του ιού»

Δρ. Κωστρίκης για πανηγυρισμούς Ομόνοιας: «Η τέλεια συνταγή για μετάδοση του ιού»

«Δεν επιθυμώ να κακίσω τη συγκεκριμένη ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά είναι σημαντικό να μην ξανασυμβούν αυτά τα πράγματα» τόνισε αναφερόμενος στους πανηγυρισμούς της Ομόνοιας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ο Δρ. Λεόντιος Κωστρίκης σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Σίγμα, «Πρωτοσέλιδο».


«Αντιλαμβάνομαι τον ενθουσιασμό κάποιου όταν παίρνει το πρωτάθλημα η ομάδα του, πρέπει όμως να λαμβάνουμε υπόψη και την έκτακτη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα μας», δήλωσε.


«Τέλεια συνταγή για μετάδοση του ιού» αποκάλεσε μάλιστα το όλο σκηνικό που επικρατούσε τη συγκεκριμένη μέρα με πέρα των 20 χιλιάδων οπαδών όπου ο ένας ήταν δίπλα στον άλλο και φώναζαν αυξάνοντας έτσι δραματικά τις πιθανότητες μόλυνσης σύμφωνα με τον Δρ. Κωστρίκκη.


Αναφερόμενος στους εμβολιασμούς τόνισε ότι σημαντικό στοιχείο είναι η αύξηση των εμβολιασμένων, αλλά το εμβολιαστικό φράγμα που έχει δημιουργηθεί είναι ακόμη χαμηλό και εύθραυστο.


Όταν φτάσουμε στο 70% των εμβολιασθέντων και με τις δύο δόσεις, δήλωσε ο δρ Κωστρίκκης τα πράγματα θα αλλάξουν ριζικά όμως κάτω από αυτό το ποσοστό τα πράγματα είναι δύσκολα ακόμη.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Τράμπ - «Πολύ δύσκολο» να ζητήσω από το Ισραήλ να σταματήσει τις επιθέσεις - Η συνάντηση Ιράν με Ευρωπαϊους

Ισραήλ και Ιράν συνεχίζουν να ανταλλάσσουν επιθέσεις στην όγδοη μέρα της σύγκρουσής τους, με το ενδεχόμενο αμερικανικής εμπλοκής να μην έχει απομακρυνθεί.Ο Ιρανός ΥΠΕΞ συναντήθηκε στη Γενεύη με τους ομολόγους του, της Βρετανίας της Γαλλίας και της Γερμανίας και την κορυφαία διπλωμάτη της ΕΕ. Οι Ευρωπαίοι ΥΠΕΞ δήλωσαν ότι θέλουν να δουν τις συζητήσεις να συνεχίζονται και ανάμεσα σε Ιράν και ΗΠΑ. Η Τεχεράνη ζητά να σταματήσει πρώτα η επιθετικότητα του Ισραήλ.Ο Τραμπ δήλωσε, ανάμεσα σε άλλα, ότι «είναι δύσκολο να πούμε στο Ισραήλ να σταματήσει τις αεροπορικές επιθέσεις ενώ κερδίζει». Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE