ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στο Δικαστήριο ιδιοκτήτης Γυμναστηρίου - Η πόλη με τα πιο πολλά 'κρούσματα' απειθαρχίας

Στο Δικαστήριο ιδιοκτήτης Γυμναστηρίου - Η πόλη με τα πιο πολλά 'κρούσματα' απειθαρχίας

Γυμναστήριο και γυράδικο στην Πάφο αλλά και 46 πολίτες, παραβίασαν τα μέτρα κατά της πανδημίας.

Σύμφωνα με στοιχεία που εξασφάλισε το ThemaOnline, χθες Παρασκευή (14/05), προέκυψαν συνολικά 5.595 έλεγχοι με 46 καταγγελίες πολιτών και 2 υποστατικών.

Πιο συγκεκριμένα, γυμναστήριο λειτουργούσε χωρίς άδεια από τον ΚΟΑ, μετέδιδε μουσική παράνομα, ενώ δεν είχε σημάνσεις. Ο ιδιοκτήτης αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον Δικαστηρίου.

Σε άλλη περίπτωση στην Πάφο, καταγγέλθηκε γυράδικο, καθώς ο υπεύθυνος δεν είχε rapid τεστ, ο υπάλληλος είχε κατεβασμένη την μάσκα, ενώ δεν υπήρχαν σημάνσεις για ενημέρωση των πολιτών.

Παράλληλα καταγγέλθηκαν σε όλη την Κύπρο 46 πολίτες για μη χρήση μάσκας και για παράνομη διακίνηση με τις 23:00 το βράδυ.

Στην Λευκωσία έγιναν 392 έλεγχοι με 4 καταγγελίες, στη Λεμεσό 1.371 με 11, 500 έλεγχοι στη Λάρνακα με 4 καταγγελίες, 700 την Πάφο με 6 καταγγελίες και 472 στην Επαρχία Μόρφου χωρίς καταγγελία.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top