Καμπάνα σε 45χρονο που μετέφερε πετρέλαιο παράνομα από τα κατεχόμενα

Καμπάνα σε 45χρονο που μετέφερε πετρέλαιο παράνομα από τα κατεχόμενα

Γύρω στις 6 χθες το απόγευμα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που έγινε σε κτηνοτροφική περιοχή της επαρχία Λευκωσίας, μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας ανέκοψαν πρόσωπο ηλικίας 45 ετών, το οποίο μετέφερε πετρέλαιο, με ρυμουλκούμενο βυτιοφόρο προς τις ελεύθερες περιοχές.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν μαζί με μέλη του Αρχιτελωνείου, διαπιστώθηκε ότι το πετρέλαιο, ποσότητας ενάμιση περίπου τόνου, εισήχθη παράνομα και ως εκ τούτου κατασχέθηκε από τα μέλη του Αρχιτελωνείου, τα οποία ανέλαβαν και τη διερεύνηση της υπόθεσης.

Η υπόθεση ρυθμίστηκε εξωδίκως με την έκδοση προστίμου ύψους 3.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

«Χρήματα σήμερα ή αίμα αύριο»: Θρίλερ στις Βρυξέλλες για τη βοήθεια στην Ουκρανία με παγωμένα ρωσικά κεφάλαια, «plan B» εάν δεν πειστεί το Βέλγιο

Οι Ευρωπαίοι ηγέτες συνεδριάζουν απόψε στις Βρυξέλλες, προσπαθώντας να βρουν κοινό βηματισμό ως προς το αν θα χρησιμοποιήσουν τα παγωμένα ρωσικά περιουσιακά στοιχεία για τη χρηματοδότηση δανείου ύψους 210 δισ. ευρώ προς την Ουκρανία, σε μια διαπραγμάτευση που δοκιμάζει τη συνοχή και την αξιοπιστία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE