ΚΥΠΡΟΣ - ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Στήθος με στήθος ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, χαμός για την 4η θέση -ΚΑΡΤΕΣ

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: Στήθος με στήθος ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ, χαμός για την 4η θέση -ΚΑΡΤΕΣ

Μάχη στήθος με στήθος για Δημοκρατικό Συναγερμό και ΑΚΕΛ Αριστερά Νέες Δυνάμεις κατέδειξε η μεγάλη δημοσκόπηση που παρουσίασε το OMEGA, μόλις λίγες ημέρες πριν την μεγάλη εκλογική μάχη της Κυριακής, 30 Μαίου.

Όπως κατέδειξαν τα ευρήματα της δημοσκόπησης ο ΔΗΣΥ δείχνει να προηγείται με ποσοστό 17.9% ενώ ακολουθεί το ΑΚΕΛ με 16.6%.

Η μάχη της πρωτιάς όμως δεν αναμένεται να είναι η μοναδική που θα δοθεί μέχρι τέλους αφού τεράστιο ενδιαφέρον παρουσιάζει η μάχη της 4ης θέσης.

Συγκεκριμένα ΕΔΕΚ, Κίνημα Οικολόγων και ΕΛΑΜ διεκδικούν με αξιώσεις την 4η θέση. Μικρό προβάδισμα παρουσιάζεται να έχει η ΕΔΕΚ που συγκεντρώνει ποσοστό 5.1%, ενώ ελαφρώς πιο χαμηλά βρίσκονται οι Οικολόγοι με 4.9%.

Λιγότερη από μία ποσοστιαία μονάδα πιο πίσω συναντάμε και το ΕΛΑΜ με ποσοστό της τάξεως του 4.2%.

Μεγάλες είναι μάλιστα οι πιθανότητες που παρουσιάζονται για πολυκομματική Βουλή, με την παρουσία 8 κομμάτων. Όπως θα δείτε στις κάρτες που ακολουθούν.

ΔΗΣΥ: Από 15 μέχρι 17 έδρες

ΑΚΕΛ: Από 14 μέχρι 16 έδρες

ΔΗΚΟ: Από 8 μέχρι 9 έδρες

ΕΔΕΚ – ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Από 3 μέχρι 4 έδρες

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ: Από 0 μέχρι 2 έδρες

ΚΙΝΗΜΑ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ -ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Από 3 μέχρι 4 έδρες

ΕΛΑΜ Από 3 μέχρι 4 έδρες

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ- ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ: Από 0 μέχρι 2 έδρες

ΑΛΛΑΓΗ ΓΕΝΙΑΣ (ΠΡΩΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ) : Από 3 μέχρι 4 έδρες

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE