Διαβάστε αυτούσια την επιστολή Ρίκκου Ερωτοκρίτου προς τους Εισαγγελείς

Διαβάστε αυτούσια την επιστολή Ρίκκου Ερωτοκρίτου προς τους Εισαγγελείς

Να μείνουν μακριά από τις έρευνες που διεξάγει η Αστυνομία για τις υποθέσεις εναντίον του Γενικού Εισαγγελέα, Κώστα Κληρίδη ζητά από τους Εισαγγελείς ο Βοηθός Γενικός Εισαγγελέας, Ρίκκος Ερωτοκρίτου.

Ο κύριος Ερωτοκρίτου στην επιστολή που απέστειλε σήμερα στους Εισαγγελείς αναφέρει μεταξύ άλλων ότι είναι «εξαιρετικά αντινομικό να καλούνται από τον ίδιο τον Γενικό Εισαγγελέα  υπηρεσιακά υφιστάμενοι του, όπως μελετήσουν και να δώσουν ενδεχόμενες οδηγίες προς την Αστυνομία για διερεύνηση ποινικών αδικημάτων που αφορούν το ίδιο το πρόσωπο του Γενικού Εισαγγελέα και άλλων προσώπων που σχετίζονται μαζί του.»

Ακολουθεί αυτούσια η επιστολή

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Τραμπ: Οι χώρες που παίρνουν πετρέλαιο μέσω των Στενών να φροντίσουν για την ασφάλεια διέλευσης - Διώξτε τους Αμερικανούς, λένε οι Ιρανοί στις χώρες του Κόλπου

Ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή διανύει την 15η μέρα, χωρίς ορατό τέλος ενώ η ενεργειακή κρίση απειλεί να λυγίσει την παγκόσμια οικονομία. Παράλληλα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε ότι πολλές χώρες θα στείλουν πολεμικά πλοία για να διασφαλίσουν ότι τα Στενά του Ορμούζ θα παραμείνουν ανοικτά. Η κυβέρνηση Τραμπ απέρριψε τις προσπάθειες των συμμάχων της Μέσης Ανατολής να ξεκινήσουν διπλωματικές διαπραγματεύσεις με στόχο τον τερματισμό του πολέμου στο Ιράν.

BEST OF TOTHEMAONLINE